Presenečen

Miki Vlahovič pod pritiskom zaradi napovedi astrologinje

E. J.
15. 3. 2023, 13.21
Posodobljeno: 15. 3. 2023, 13.22
Deli članek:

Znani glasbenik nam je še povedal, kako se je lotil zdravljenja nastajajoče pleše, zaradi katere ga draži njegov bobnar.

Patricija Lavrač
Miki Vlahovič je imel nekoč dolge kodre, danes pa ga glasbeni kolegi dražijo, da se mu dela pleša.

Miki Vlahovič je sicer dobro znan kot član skupine Victory, s katero še vedno igra, a zdaj minevata že dve leti, odkar je stopil še na samostojno pot. V tem času je izdal kar pet skladb, ki so bile prav vse dobro sprejete pri poslušalkah in poslušalcih, saj Miki snema romantične in zaljubljene pesmi. Kmalu bomo dočakali novo, kar pa je izvedel pred kratkim tudi sam. »Astrologinja mi je v televizijski oddaji, kjer sem nedavno gostoval napovedala, da bom imel do konca maja nov hit. Zdaj sem pod pritiskom in delam na tem,« se zasmeji Miki.

Ivan Valtl
Ker mu je astrologinja napovedala, da bo konec maja izdal pesem, se je vrgel na delo.
»Na samostojni poti je lepo, saj si lahko sam odgovorim na vsa vprašanja, v skupini pa seveda poslušam še ostala mnenja. Težava je edino pri financah, saj si potem tudi za to sam. Imam pa še precej stvari za povedati, tako da slabo kaže, da bom kmalu nehal,« se pošali Miki, ki je nekoč imel precej goste skodrane lase, ki so bili takrat zelo moderni. Zadnje čase pa sta ga njegov bobnar in sin večkrat zbodla, da med nastopanjem, ko sta za njim, vidita, da se mu dela pleša. Zato se je pred časom lotil posebne plazma terapije za zgostitev las. »Poskusil sem in zdi se mi, da imam res nekaj več las. Na videz res ne dam več toliko, kot včasih, zdaj se pred ogledalom uredim med 12 in 18 sekundami,« pravi Miki in doda, da se njegova žena rada pošali, da je včasih pred ogledalom porabil toliko časa kot ona, da si je uredil pričesko, saj je imel goste kodre, ki so zahtevali posebno nego.

osebni arhiv
S sinom Markom, ki zdaj igra v nočni hokejski ligi, sam pa igra namizni tenis v ljubljanski ligi namiznega tenisa.
Šport imajo v družini

Miki je sicer imel še v Jugoslaviji lepo športno kariero v namiznem tenisu, saj je dosegel kar nekaj uspehov, skromno pove. Njegov sin Mark je bil prav tako dober športnik, hokejist, ki pa je pred kratkim sicer opustil profesionalni hokej, a zdaj igra v nočni hokejski ligi, kjer igrajo starejši igralci. Tudi sam še rad prime za loparček za namizni tenis in prav tako igra v Ljubljanski ligi v namiznem tenisu. »Do zdaj imam eno zmago v ligi, malo več moram trenirati. Čeprav sem se toliko let ukvarjal z tem športom, pa nikoli nisem imel doma mize za namizni tenis. Na treninge hodim vsak teden,« še pove.

Patricija Lavrač
Miki Vlahovič za maj napoveduje novo pesem, že šesto na svoji samostojni poti.