Nova služba

Po ločitvi od Saše Lendero bo Miha Hercog komentiral poroke

M. T. V.
6. 2. 2023, 11.45
Posodobljeno: 6. 2. 2023, 11.50
Deli članek:

Glasbenik se je pridružil oddaji Poroka na drugi pogled, v kateri je zamenjal Gachota, in bo komentiral pare, ki so se v resničnostnem šovu poročili, ne da bi se prej spoznali.

Instagram
Miha Hercog

Svojo ljubezensko zvezo s Sašo Lendero je živel na očeh javnosti, se na televiziji zaročil, se poročil ob prisotnosti medijev, se ločil in o tem razglasil preko družbenih omrežij, zdaj pa bo komentiral poroke drugih. Miha Hercog bo eden od komentatorjev druge sezone resničnostnega šova Poroka na prvi pogled, v katerem se ženini in neveste prvič vidijo šele na poročni dan. "Že na pravo poroko greš zelo živčen, da greš na poroko, na kateri ne poznaš niti partnerja, pa je sploh velik izziv," pravi Miha in priznava, da se mu vse skupaj zdi malo strašljivo. Kljub temu je opazil, da med nekaterimi pari vlada zelo strastna kemija, a se sprašuje, kaj to pomeni na dolgi rok. "Dvema lahko zelo hitro klikne, na dolgi rok pa je vprašanje, kaj se bo zgodilo," ve iz lastnih izkušenj.

V spremljevalni komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled bosta Mihi, ki je očitno zamenjal Gachota, družbo delali pevka Špela Grošelj ter stand-up komičarka in radijska voditeljica Tanja Kocman, ki sta sodelovali že v prvi sezoni.

Blaz Vatovec
Miha bo oddajo komentiral skupaj s Špelo Grošelj in Tanjo Kocman.

"Mislim, da je druga sezona kar nadgradila prvo," je po tem, ko je spoznala ženine in neveste, povedala Špela, ki doda, da je ena od letošnjih novosti tudi spremenjen ljubezenski status komentatorjev: "No, moj ostaja nespremenjen, jaz sem še vedno samska, medtem ko ima Tanja zdaj boljšo polovico, novi komentator Miha pa je nima več. Veliko vprašanj bomo imeli tudi en za drugega." Tanja pa se pošali: "Z Miho sva se šele zdaj spoznala in moram reči, da ima krasno energijo. Škoda, da nisem več samska, ker on zdaj je."