Kurentovanje

FOTO: Ceca z vrhunskim spektaklom na noge dvignila karnevalsko dvorano na Ptuju

R. T.
4. 2. 2023, 20.21
Posodobljeno: 4. 2. 2023, 20.33
Deli članek:

Z otvoritvenim koncertom največje zvezde Balkana – Svetlane Ražnatović – Cece se je v karnevalski dvorani Sava Campus na Ptuju sinoči pričelo veselo pustno rajanje. Do pustne nedelje sledi še osem izjemnih večerov, že na prvem pa je Ceca v razprodani dvorani poskrbela za vrhunsko glasbeno doživetje.

DAMN Media
Svetlana Ražnatović – Ceca je s težko pričakovanim nastopom na Ptuju potrdila sloves največje glasbene zvezde na Balkanu.

Kurentovanje na Ptuju in v okolici pomeni peti letni čas – čas, ko je utrip življenja drugačen in v celoti prilagojen noremu pustnemu vzdušju. Vsi, od najmlajših do najstarejših, se prepustijo zabavi in druženju ter našemljeni sodelujejo pri ohranjanju bogate tradicije, s tem pa sovpada še izjemno razpoloženje ob najboljših glasbenih gostih v karnevalski dvorani.

DAMN Media
Svetlana Ražnatović – Ceca je navdušila zbrano publiko.
Svetlana Ražnatović – Ceca je s težko pričakovanim nastopom na Ptuju potrdila sloves največje glasbene zvezde na Balkanu. Karnevalska dvorana Sava Campus je bila do zadnjega kotička polna že ob nastopu izjemnega Mira Todosovskega, Ceca pa je pripravila pravi spektakel, s katerim je na noge spravila celotno publiko in z dodelanim nastopom ustvarila izjemno energijo med več kot 3.000 ljubitelji zabave, s čimer je bil postavljen nor rekord glede števila obiskovalcev v dvorani Campus Sava Ptuj. Hkrati se je izkazala tudi kot zelo komunikativna in prijazna oseba, zelo jo je zanimalo tudi ptujsko pustno izročilo. Glede na to, da se glasbenica ob petkih posti, je po polnoči, ko se je posvetila medijem, poskusila tudi tradicionalni ptujski pustni krof.

Koncert Cece je bil tako najboljši možni način za pričetek veselega pustnega rajanja v karnevalski dvorani Sava Campus, že nocoj pa vabljeni na Rock večer, ko bosta za pravi spektakel poskrbeli skupini Siddharta in Leteći odred.

Vstopnice za Kurentovanje 2023 so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol.

Organizatorji: Radio-Tednik Ptuj, Event 24 in Arena Sava Campus Ptuj

DAMN Media
Karnevalska dvorana Sava Campus je bila do zadnjega kotička polna že ob nastopu izjemnega Mira Todosovskega.

DAMN Media
Publike ni manjkalo.

DAMN Media
Miro Todosovski na odru.