FOTO

Bila je najmlajša dobitnica evropske loterije, zdaj se bohoti tudi na OnlyFans

R.T.
2. 2. 2023, 11.01
Posodobljeno: 2. 2. 2023, 11.26
Deli članek:

Jane Park iz Edinburgha na Škotske je leta 2013 kot 17-letnica na evropski loteriji EuroMillions zadela milijon funtov (trenutno 1,12 milijona evrov).

Instagram
27-letna Jane Park ima novo poslovno idejo.

Ker si je pred kratkim omislila račun na OnlyFans, spletni strani, na kateri dekleta in fantje služijo denarce z goloto, so se pojavila ugibanja, če je že porabila milijon funtov. 27-letnica trdi, da je ostalo še kar nekaj denarja od nagrade. S pojavljanjem na OnylFans pa si želi še povečati prihodke, preseči milijon na svojem računu. Doslej ima 54.000 sledilcev na tej »erotični« platformi, na bolj običajnem Instagramu pa njenim prigodam sledi okoli 220.000 duš.

Po srečanju s srečo leta 2013 je Jane Park stopila na pot, ki jo je zanesla v tabloide. Z nagrado si je privoščila številne lepotne posege. Brazilski dvig in povečanje zadnjice se v prvem poskusu ni posrečilo in jo je po lastnih besedah spravila na rob življenja. Kljub temu ni odnehala. V zgodnjih dvajsetih letih svojega življenja je za svoje telo namenila okoli 70.000 evrov. Poleg posega na zadnjici si je povečala prsi, z liposukcijo se je spravila nad odvečne kilograme, botoks ji je postal vsakdanja rutina, mimogrede pa si je popravila še zobe.

Kako pa je bilo s srečo? Nekajkrat je potožila, da je bila tarča zbadljivk, napadov, nekateri, da si ji zavistni in se zato do nje grdo obnašajo. Bilo naj bi celo nekaj zalezovalcev in groženj s smrtjo. Domnevno težke trenutke pa si je lajšala z nakupi luksuznih avtomobilov, nakita in počitnicami v eksotičnih krajih.