Slavje

FOTO in VIDEO: Denisu Avdiću voščili tudi dve veliki zvezdi!

N.N.
31. 1. 2023, 13.14
Posodobljeno: 31. 1. 2023, 13.29
Deli članek:

Današnje jutro v Denis Avdić Showu na Radiu 1 je bilo slavnostno, kot že dolgo ne, saj 41. rojstni dan praznuje Denis Avdić!

Darja Štravs Tisu
Praznovanje rojstnega dne Denisa Avdića.

V družbi Jane Morelj in pripravnice Lare Tošič je bil deležen številnih presenečenj, ki so ga resnično nasmejali. Žal je Miha Deželak zbolel in je še kar na bolniški, a je prijatelja poklical in mu voščil vse najboljše.

Sicer pa se je dogajanje začelo že v trdi temi, ko je slavljenca pred radiem pričakala Mengeška godba, ki je zgodaj zjutraj poskrbela za dobro glasbo, veliko energije in dobre volje. Nato ga je razveselila Jana, ki mu je poklonila veliko škatlo, vojaški paket za preživetje.

Denisov dober prijatelj, športni poznavalec Goran Obrez ga je presenetil v podobi, kakršne nismo vajeni! Nadel si je blond lasuljo in bele rokavičke in v slogu Marilyn Monroe zapel Happy birthday. Denis je seveda umiral od smeha.

Nato so ga v studiu z baloni in darilom presenetili njegovi 'ićkoti': Žan Papič, Ranko Babič, Admir Baltić in Ivan Šarić. Še zadnje veliko presenečenje pa je bilo v angleščini. Avdiću sta za rojstni dan namreč voščila svetovno znana radijska voditelja Scott Mills, zvezda najbolj poslušane angleške radijske postaje BBC Radio 2 in Christian O'Connell, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa iz Radia Gold (Melbourne v Avstraliji).

Za piko na i pa je sledila še slastna torta in Denis je iz studia prišel nasmejan ter presrečen. Zaupal nam je, kako se počuti po vsem tem slavju.

»Luštno jutro, edina stvar, ki sem vedel je, da bo neka godba, mislil sem policijska ali vojaška. Užival sem, čeprav mi gre malo na živce, ker se celo jutro vrti okoli teh stvar, pa nič ne vem, kaj se bo zgodilo, to mi ni dobro (smeh). Ampak ja, sodelavci so se zelo potrudili in je bilo super. Goran Obrez kot Marilyn Monroe - absolutno nepričakovano, vredno ogleda in smeha. Ne vem, če ga je kdo rabil prepričevat, mislim, da je bil takoj za (smeh). Čestitka radijskih voditeljev pa - vrhunsko, oba zelo cenim in ju spremljam že več kot 10 let. Scott Mills me je nekaj časa nazaj začel slediti na Instagramu in sem mislil, da je 'fake' profil, potem pa sem videl, da je res on. On je eden tistih ljudi, ki jih rad poslušam in se učim od njih.«