(Ne)sanjsko parkiranje

FOTO: Sanjskemu Blažu v posmeh: "Če seksaš tak ko parkiraš, pol nikoli ne prideš not"

R.T.
26. 1. 2023, 19.30
Posodobljeno: 26. 1. 2023, 20.01
Deli članek:

Ogorčena nakupovalka šokirana nad nepravilnim parkiranjem sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka!

Mediaspeed
Sanjski moški Blaž Kričej Režek se je tokrat znašel v nemilosti mimoidočih nakupovalcev v enem od ljubljanskih centrov.

So zvezdniki, ki ostajajo na realnih tleh, in so zvezdniki, ki hitro, ko zaslovijo, mislijo, da so nekaj več kot ostali. Eden slednjih je očitno tudi aktualni sanjski moški Blaž Kričej Režek, vsaj tako meni ena od nakupovalk ljubljanskega nakupovalnega centra, ki je pred dobro uro fotografirala vpadljiv jekleni konjiček, polepljen z imenom Blaž Kričeja Režka.

"Če si 'sanjski' moški, lahko parkiraš tudi tako, kljub 100 frej parkingom!" je ob fotografiji pripisala ena od mimoidočih nakupovalk, ki je presenečena nad nevzornim in nepravilnim parkiranjem domačega estradnika. Blaž je namreč parkiral kar pred vhodom, ob robu, kjer je lepo označeno, da to ni prostor za parkiranje.

Facebook
Kljub skoraj prazni parkirni hiši, je Blaž parkiral pred vhodom, na mestu, ki ni namenjen za parkiranje. "Če si 'sanjski' moški, lahko parkiraš tudi tako, kljub 100 frej parkingom!"

"A ni on nek hud voznik in šofer? Očitno bi moral nazaj v šolo, da obnovi osnove in znanje parkiranja," se je v enem od zapisov hudovala druga, spet tretja spletna uporabnica pa je Blažu posmehljivo dala vedeti: "Če seksaš tak ko parkiraš, pol nikoli ne prideš not." Nad fotografijo nepravilnega parkiranja sanjskega Blaža so mnogi šokirani, da si je s polepljenim avtom sploh privoščil tak prekršek, tudi če se mu je mudilo.

Kot smo izvedeli, se je Blaž v nakupovalni center danes odpravil na srečanje z oboževalkami sanjskega moškega.