Zaljubljena v vožnjo

Voznica tramvaja s svojim videzom obnorela Zagrebčane

E. J.
20. 1. 2023, 14.05
Posodobljeno: 20. 1. 2023, 14.28
Deli članek:

Cel Zagreb 'brenči' o voznici tramvaja, ona pravi, da jo potniki pogosto sprašujejo, zakaj ni manekenka, ona pa jim odgovori, da je ljubezen do vožnje bila odločilna za izbiro poklica.

Facebook
Pravi, da ima svoj stil in da ljubi svoj poklic.

Iva Pandžić (24) iz Zagreba se vozi s tramvajem na progi 17. Tramvaj vozi le dobro leto dni, številni uporabniki pa so jo opazili po objavi posnetka njene vožnje na TikToku. Diplomirala je na Visoki šoli za management v Zagrebu, vendar je ljubezen do vožnje odločila za njeno izbiro poklica.

Vozi se na vseh linijah, ki vozijo iz remiza Ljubljanica in pravi, da se ljudje pozitivno odzovejo, ko jo vidijo za volanom. 

"Pogosto pridejo do mene, me pohvalijo, nasmejijo in vprašajo, zakaj nisem manekenka namesto voznica tramvaja," je povedala v smehu za hrvaške medije. "Imam svoj stil, ki je ljudem všeč, in komentarji, ki jih dobim, mi polepšajo dan, za kar sem zelo hvaležna,"  je rekla.

Na svojem TikToku objavlja videoposnetke, kako vozi tramvaj. "TikTok je bolj moj hobi, vožnja s tramvajem pa tisto, kar si resnično želim početi v življenju," je povedala.