Ferrari za Twinga, Rolex za Casio

Casio in Renault se posmehujeta besedilu Shakirine nove pesmi

E. J.
16. 1. 2023, 14.34
Deli članek:

"Ne vem, kaj se je s tabo zgodilo, ampak zamenjal si Ferrarija za Twinga, zamenjal si Rolex za Casio ...", je besedilo njene pesmi. Zdaj so se javili iz podjetij Casio in Renault.

profimedia
Nova Shakirina pesem je obračun z njenim bivšim.

Nova pesem zvezdnice Shakire, ki jo je posvetila Gerardu Piqueju, je zadnje dni predmet številnih razprav na družbenih omrežjih. Pevka v pesmi omenja tudi blagovne znamke, kar ji nekateri očitajo, da jih spravlja v "neprijeten položaj".

"Ne vem, kaj se je s tabo zgodilo, ampak zamenjal si Ferrarija za Twinga, zamenjal si Rolex za Casio ...", je besedilo njene pesmi. Povzročila je veliko komentarjev s primerjavo Rolexa in Casia, na presenečenje mnogih pa je Casio komentiral Shakirino pesem na uradnem Twitter računu Division Educativa. 

"Prejeli smo veliko obvestil zaradi sklicevanja na Casio v pesmi. CASIO ure in tipkovnice in kalkulatorji so za vse življenje," piše v objavi.

Na Twitterju se je pojavil tudi profil Casio, ki deli različne šale o Shakiri. "Shakira, morda nismo Rolex, a jasno je, da so naše stranke zveste", "Baterija ur Casio zdrži dlje kot razmerje med Shakiro in Piquejem", "Ure Casio trajajo vse življenje, za razliko od nekoga v razmerju", so nekateri komentarji.

Na Twitterju so se oglasili tudi iz podjetja Reanult. Objavili so fotografijo Twinga s pripisom: "Za fante in punčke, kot ste vi. Povečajte glasnost!"