konec ljubezni

Igralka naznanila ločitev, potem ko so njenega moža ujeli pri poljubljanju z drugo

M. T. V.
8. 12. 2022, 08.58
Posodobljeno: 8. 12. 2022, 09.17
Deli članek:

Moža Toni Collette so mediji razkrinkali kot prešuštnika, dan kasneje pa je igralka javno potrdila, da se ločujeta, a sporazumno in mirno.

Profimedia
Toni Collete in Dave Galafassi v srečnejših časih.

Igralka Toni Collette, ki jo poznamo iz serij Tarin svet, Talci, Wanderlust in filmov Muriel se poroči, Šesti čut, Vse o fantu, V njenih čevljih, je potrdila, da se z možem, glasbenikom Davom Galafassijem po dvajsetih letih zakona ločujeta. »Z milostjo in hvaležnostjo naznanjava, da se ločujeva,« je 50-letna Avstralka zapisala na Instagramu. »Odločitev je skupna, razhajava se z občutki spoštovanja in skrbi drug do drugega.«

Par ima dva otroka, 14-letno Sage Florence in 11-letnega Arla Roberta. »Otroka sta najina največja skrb, še naprej ostajamo družina, čeprav v drugačni obliki,« je poudarila.

Igralkina najava ločitve prihaja le dan po tem, ko je časopis The Daily Maily objavil fotografije njenega 44-letnega moža, kako se v Sydneyju strastno poljublja z drugo žensko. Po pisanju časnika gre za 41-letno kiropraktičarko Shannon Egan, s katero si je privoščil jutranje plavanje in ob tem z njo delil vroče poljube. opazovalci pravijo, da sta videti čisto nora eden na drugega. Toni moževe nezvestobe ni komentirala.