Natalija Verboten

Za njeno novo božično pravljico sta kriva sinova Max in Oskar

Eva Jandl
8. 12. 2022, 07.07
Posodobljeno: 8. 12. 2022, 07.16
Deli članek:

Ljubiteljica decembrskih praznikov in božiča Natalija Verboten je izdala, katero pesem doma največkrat poslušajo med prazniki in zakaj se je odločila oživiti 15 let staro uspešnico.

Tibor Golob
Natalija je ponovno pokazala svoj izjemen slog: k živo rdeči obleki z globokim dekoltejem si je nadela bele dolge rokavice in rdečo šminko.

Petnajst let je minilo, odkar smo na radijskih postajah prvič slišali pesem Bodi ti moj Božiček Natalije Verboten, ki je v hipu postala božična uspešnica. Čeprav je pesem izdala pred toliko leti, je ni nikoli pospremila s prazničnim videospotom. To se je Natalija na pobudo svojih sinov odločila storiti zdaj.

Tibor Golob
Natalija je povedala, da se je na snemanju videospota zelo zabavala in veliko plesala s škratki iz plesne šole njenega glasbenega prijatelja Sebastiana. Pevka, ki rada izda tudi kakšno sočno o sebi, nam je zaupala, da je med zavzetim plesanjem z božičkom pristala na zadnji plati, čemur se je s škrati in Božičkom pošteno nasmejala.
Prepevajo jo pred prazniki in med njimi

»Pesem Bodi ti moj Božiček je pri nas doma vsako leto pred prazniki ena izmed najbolj predvajanih, saj jo oba sinova obožujeta. Kar nekaj let zapored sta me spraševala, zakaj nismo posneli videospota, zato sem se jeseni odločila, da bo letos, ko mineva 15 let od izida, skladba dobila novo zvokovno podobo, pa tudi več kot zasluženi videospot. K sodelovanju smo povabili odlične slovenske glasbenike ter ustvarjalce in upam, da vam bo ta pozitivna, poskočna, vesela pesem lepšala decembrske dni in vam ogrela tako dušo kot srce.« V videospotu so se Nataliji Verboten pridružili simpatični škratki, prišel pa je tudi božiček.  Natalija je bila kot ljubiteljica praznikov ob vsem tem presrečna. »V veselje mi je bilo sodelovati s svojimi plesnimi škratki, ki so pravi profesionalci. Z njimi smo kadre posneli celo hitreje, kot smo načrtovali, ves čas pa smo se tudi zelo zabavali. Priznam, tako kot sem se tisti dan nasmejala in naplesala, se že dolgo nisem! Tako zavzeto smo plesali, da sem na koncu pristala na zadnji plati in seveda smo vse skupaj tudi posneli. Lahko si predstavljate, da smo se na moj račun kar dobro nasmejali,« v smehu pove Natalija. 

Tibor Golob
V videospotu 15 let stare uspešnice je pričarala pravo božično pravljico.