Usodno zaznamoval

Fatalni moški za leto 2022 je igralec Rok Vihar

K.M.
7. 12. 2022, 23.00
Posodobljeno: 18. 4. 2023, 09.30
Deli članek:

V slogu fatalnosti Toma Cruisa v filmu Top Gun je najbolj očaral, omrežil in prepričal dramski igralec Rok Vihar.

M24
Rok Vihar

V Kongresnem Centru Brdo smo danes, 7. decembra 2022, razglasili moškega, ki je v očeh bralcev revije Obrazi/Avenija usodno zaznamoval preteklo leto. Letošnja prireditev je potekala v znamenju fatalnosti filma Top Gun, glamuroznih trenutkov in močnih energij. Vzdušje se je stopnjevalo do svečane razglasitve, ko je na oder stopila urednica revije Avenija Petra Kancler in razglasila fatalnega moškega letošnjega leta.

Fatalni moški je postal Rok Vihar. 

Šest edinstvenih kandidatov

Za naslov fatalni moški 2022 je bilo letos sicer nominiranih šest usodnih Slovencev, ki na svojevrsten način izstopajo na svojih področjih. Nominaranci so bili: Jure Kopušar, Rok Vihar, Sebastian, Blaž Kričej Režek, Gašper Rifelj in Uroš Smolej, ki so na odru blesteli v elegantnih oblekah modne znamke SENS.

Dogodek sta povezovala uigrana voditelja Ajda Mlakar in Lovro Prešiček, ki sta navdušila s svojo sproščenostjo ter odrsko prezenco. Ajda je blestela v modni kreaciji DH Fashion, Lovro pa v elegantni kombinaciji modne znamke moških oblačil SENS. Za glasbeno uverturo so na dogodku poskrbele mlade pevke Anja Hrastovšek, Eva Šolinc in Eva Boto ter poskrbele za odličen kontrast moški fatalnosti. Piko na i so dodali še člani skupine Chorus.

Za bogato kulinarično izkušnjo je poskrbel chef z Michelinovo zvezdico, Tomaž Kavčič, ki v Vipavi na dvorcu Zemono vodi eno najbolj znanih restavracij pri nas. Za popolno izkušnjo je poskrbela ponudba vin Berce iz Posestva Berce. Večer pa ne bi imel svoje moči brez podjetja PPD Global, kiso poskrbeli za razvajanje brbončic s koktejli na osnovi škotskega viskija Johnnie Walker Black Label. Modni videz finalistov je narekovala modna znamka oblačil SENS, za njihove urejene pričeske pa podjetje Klaudije Piskar LiteRam Institute.

Marko Vavpotič/M24

Marko Vavpotič/M24
Rok Vihar

Nagrade za finaliste

Fatalni moški je s strani oblikovalke Steklarne Rogaška Ivane Potočnik prejel zmagovalni kipec. Gospod Andrej Ropret, maneger Citiparka Ljubljana, je zmagovalcu predal darilni paket. Nagrado Vikend doživetja z vozilom Mercedes-Benz je zmagovalcu predala Senja Vraber, direktorica Marketinga in odnosov z javnostmi v podjetju Star Import. Zmagovalec je v dar s strani podjetja podjetja PPD Global prejel tudi steklenico škotskega viskija Johnnie Walker. Vsi finalisti so v dar dobili uro Diesel iz aktualne kolecije. Na odru jim je darila izročila Yasmina Noll, regijska predstavnica podjetja Fossil group.

Zahvala gre tudi preostalim partnerjem, ki dogodek omogočajo.

Marko Vavpotič/M24
Gašper Rifelj

Marko Vavpotič/M24
Klemen Bunderla in Žana Vidmar

Marko Vavpotič/M24
Rok Vihar

Organizator

Izbor Fatalni moški vsako leto poteka pod okriljem revije Obrazi/Avenija, ki organizira tudi vzporedni izbor Femme Fatale. Gre za mesečnika, ki vsak tretji četrtek v mesecu stopa po poteh slavnih in prinaša ekskluzivne intervjuje, odlične pogovore in reportaže z najzanimivejših domačih in tujih dogodkov.