vse najboljše!

Poglejte, kakšno torto je za 30. rojstni dan dobila Nika Zorjan

M. T. V.
4. 12. 2022, 13.03
Deli članek:

Sestra Eva točno ve, kakšne so Nikine skrite želje, zato je bila torta zares nepozabna. Sama sebi pa je pevka podarila kar novo pesem.

M24.si
Nika Zorjan

Pevka Nika Zorjan je včeraj praznovala okroglo obletnico – trideseti rojstni dan! Seveda so ji njeni bližnji ob tem pripravili veliko zabavo, na kateri je pevka očitno doživela kar nekaj presenečenj. »Jaz sploh ne vem, kaj naj rečem! Včerajšnje praznovanje je bilo nekaj najboljšega v mojem življenju – polno ljubezni, objemov, petja, joka, neverjetnih presenečenj in ljudi, ki jih mam najrajši,« je povedala. Še posebej navdušena pa je bila nad torto presenečenja, ki jo je ustvarila njena sestra Eva. »Najboljša torta ever!« ni mogla verjeti, kako dobro jo sestra pozna. Na torti je bila namreč prirejena fotografija, na kateri je Nika skupaj s pevko Jessie J.

Jessie J je namreč Nikin idol in pevka, s katero bi najraje zapela v duetu. »Ona je moj idol. Ne le zato, ker ima vrhunski glas, ampak predvsem zaradi značaja, karizme in energije, ki jo izžareva na odru. Ko gledam njene posnetke, čutim, da povsem uživa na odru, da je točno to, kar je in se z ničemer ne obremenjuje. Ne ozira se na to, kar drugi pravijo in to zelo cenim pri njej. In tudi, če kdaj kakšno noto odpoje 'mimo', ji to z veseljem oprostim, saj je tako pristna, da me to nič ne zmoti,« je pred leti povedala za enega od časopisov.

Sama sebi pa je Nika na ta dan podarila prav posebno darilo, novo pesem z naslovom Zadnjič kakor prvič. »Upam, da boste pesem začutili tako, kot jo čutim jaz,« je ob tem zapisala in povedala, da govori o sladko-grenkih trenutkih v življenju. Hkrati je sama sebi zaželela vse najboljše: »Imej se rada, spoštuj se in delaj točno to, kar čutiš v sebi!«