Bliža se dobrodelni maraton

Denis Avdić Show navdušil na Dolenjskem

R.T.
2. 12. 2022, 12.38
Posodobljeno: 2. 12. 2022, 12.51
Deli članek:

28-urni dobrodelni maraton Radia1 se približuje, ekipa Denis Avdić Showa pa se počasi že ogreva in pripravlja na ta veliki dan. Zadali so si cilj, da vsak teden pred maratonom obiščejo en slovenski kraj in oddajajo šov v živo pred publiko.

Nika Orač (Radio1)
Ekipa Denis Avdić Show je obiskala Šentjernej.

Včeraj so tako obiskali Šentjernej, kjer so od 14. do 18. ure nastopali na odru kulturnega centra Primoža Trubarja. V napolnjeni dvorani je ves čas vladalo odlično vzdušje, obiskovalci pa so lahko iz prve roke videli, kako voditelji Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in Influencer Dino sproščeno vodijo svoj program.

Z ekipo je bil na Dolenjskem tudi peti član in sicer miška Mladen Mišonja, ki napoveduje rezultate tekem na SP v nogometu. Prikupna živalica je bila prava atrakcija za otroke, ki se ga kar niso mogli nagledati.

Dogajanje so na odru so popestrili tudi znani Slovenci: Kantavtor Robert Petan, Nuša Derenda in pevec Alan Vitezič s kitaristom iz Društva mrtvih pesnikov.

Nika Orač (Radio1)
Deželak je zaplesal z Nušo Deranda.

Obiskala pa jih je tudi 16-letna Brina iz Brežic, ki je javnosti zaupala svojo težko življenjsko zgodbo. Je ljubiteljica konj in nekega dne je med jahanjem padla s konja ter dobila pretres možganov. Izgubila je začasno spomin in se morala določenih stvari na novo naučiti.

Z obiskom skupaj podpremo prvotni namen, zakaj Denis Avdić Show prihaja na obisk v različne slovenske kraje. Skupaj odštevamo do 22. decembra, ko se bo začel tradicionalni 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in dm! Najdaljši Denis Avdić Show bo v živo potekal iz Mestnega trga v Ljubljani, zbrana denarna sredstva pa bodo namenili družinam v stiski in jim poskusili pričarati čudovito praznično pravljico. Pomagamo lahko že sedaj s sporočilom POMAGAM5 na 1919.

Nika Orač (Radio1)
Obiskala jih je 16-letna Brina iz Brežic

Nika Orač (Radio1)
Zbrana denarna sredstva pa bodo namenili družinam v stiski.