VESELJAK

Presenečenje: Gašper Rifelj postal voditelj

K.M.
1. 12. 2022, 14.37
Deli članek:

Odličen glasbenik, učitelj in plesalec. Od tega tedna pa je Gašper Rifelj tudi voditelj. Pridružil se je namreč uigrani ekipi v studiu Veseljaka, ki ga lahko spremljate tako prek radijskih kot televizijskih kanalov.

Promocijski material
Ljubezen do glasbe bo nadgradil z vodenjem glasbenega programa.

Gašper se bo v oddaji Jutranja budnica na Veseljaku v jutra zbujal skupaj z izkušeno voditeljico in prav tako glasbenico Darjo Gajšek. Zdaj se mora navaditi predvsem zgodnjega vstajanja, saj se oddajanje programa začne že ob 6. uri, pred tem pa ga seveda vsak dan čaka še nekaj priprav.

Prva sovoditeljica

Za Gašperja je to sploh prva takšna voditeljska vloga, saj se je do zdaj preizkusil zgolj v povezovanju prireditev. Kako pa je bilo po prvem dnevu z Darjo?

»Že na začetku je bilo – presenetljivo – zelo domače in sproščeno. Mislim, da je to posledica tega, da je ekipa, ki stoji za celotnim projektom, res krasna. Z Darjo, mojo sploh prvo sovoditeljico (tako da bo vedno moja prva ... sovoditeljica), se zelo dobro počutim. Poznava se že več kot deset let. Prepričan sem, da se bom ogromno naučil in spoznal lepe vidike dela za radio in televizijo,« nam je zaupal.

Promocijski material
Gašper se je na Veseljaku pridružil voditeljici Darji Gajšek.

Drugačna jutra

Vloga voditelja v Jutranji budnici pa pomeni tudi zgodnje vstajanje. Gašper mora biti namreč točno ob 6. uri na svojem delovnem mestu in tudi stoodstotno pripravljen. Mu to predstavlja težavo? »Odkar imam majhne otroke, sem navajen zgodaj vstajati, je pa res, da bodo jutra odslej drugačna,« pravi.