Katja Jevšek

Znana vremenarka pri 43. letih sporočila, da je prvič zanosila

E. J.
30. 11. 2022, 11.03
Posodobljeno: 30. 11. 2022, 11.38
Deli članek:

Katja Jevšek, ki že 22 let napoveduje vreme na komercialni televiziji Pop TV je sporočila, da je v veselem pričakovanju.

Miro Majcen
Katja Jevšek je noseča že 5 mesecev, deklica bo na svet prijokala aprila.

Vedno nasmejana in simpatična voditeljica vremena v informativni oddaji na POP TV Katja Jevšek je za portal 24 ur razkrila, da so prihajajoči prazniki zanjo še lepši, saj pod srcem nosi otroka. Trebušček pridno raste in ga že ne more več skriti, poleg tega pa bo prihodnje leto aprila, ko bo na svet prijokala deklica, štela že 44 let in zato je z razglasitvijo svoje nosečnosti raje počakala, da mine pet mesecev nosečnosti, saj gre vendarle za prvo nosečnost v takšni starosti, zato je želela biti pazljiva in previdna.

4 Tačke
Katja in kavkaški ovčar Kan oziroma Kančo, kot ga kliče. Kosmatega velikana sta s partnerjem v svoj dom sprejela med karantenami.
Pomagale so hormonske terapije in Kan

Kot je Katja povedala, sta s partnerjem skupaj že 11 let, od tega pa sta se kar 7 let trudila za otroka, tudi s hormonskimi terapijami. Kljub temu nista enkrat pomislila, da bi to lahko bil razlog, da bi šla narazen, zatrjuje Katja. Še več, med karantenami sta v svoj dom sprejela tudi novega družinskega člana, kavkašega ovčarja Kana. Kot je še povedala lepa vremenarka, je res, kar pravijo: živali pomagajo pri razbremenitvi stresa in prav dolgi sprehodi po naravi s Kanom so Katji pomagali, da se z zanositvijo ni toliko obremenjevala in morda ji je prav to pomagalo pri uresničitvi dolgoletne želje. Zdaj se veseli toplih praznikov in družinskega vzdušja ter z nestrpnostjo čaka april, ko bo postala mama.

Revija Zvezde
Priljubljena vremenarka Katja Jevšek je praznovala bo okoli svojega 44. rojstnega dne prvič postala mama.