LUČKE

Prazniki in lučke obarvali Veseljaka

C.U.
28. 11. 2022, 12.47
Posodobljeno: 28. 11. 2022, 12.47
Deli članek:

Veseljakov studio je že obarvan v decembrsko vzdušje. Predstavljajo pa tudi številne novosti.

Veseljak
Voditelja na Veseljaku Nejc Drobnič in Eva Šolinc (levo in desno) sta praznični studio odprla skupaj z Bojanom Lugaričem.

Pred dnevi so se številna mesta odela v praznično vzdušje. Ekipa Veseljaka pa je že navsezgodaj na petkovo jutro prehitela prestolnico in v svojem studiu Jutranje budnice prižgala praznične lučke.

Letošnji praznični čas se je na številnih lokacijah začel že novembra. Razlog je predvsem v tem, da je prva adventna nedelja nastopila že pretekli vikend. Tako so slovenska mesta v večini že praznično obarvana, prvi, ki so prižgali lučke, so bili v Luciji. Tudi tisti Ljubljančani, ki obožujejo praznike, so na svoj račun prišli že pretekli petek, ko se je prestolnica obarvala v tisoče malih lučk. Zamujali niso niti na Veseljaku.

Veseljak
Pri okrasitvi Veseljaka je pomagala tudi trgovina Promak.

Veseljak
Ekipi se je tik pred prazniki v voditeljski vlogi pridružil glasbenik Gašper Rifelj.

Jutranje odštevanje

Še več, prehiteli so prestolnico in lučke prižgali že ob 6. uri zjutraj ob začetku programa Jutranja budnica. Takrat sta voditelja Nejc Drobnič in Eva Šolinc skupaj z gledalci in poslušalci odštevala ter tudi onadva sploh prvič na lastne oči videla novo podobo studia. »O, moj bog, kako je lepo. Obožujem božič,« svojega navdušenja ob tem ni mogla skriti Eva.

Veseljak
Nejcu in Evi se je v prvi praznični oddaji pridružil Bojan Lugarič.

Razgiban december

S tem pa so veseljaki pripravili odličen uvod v decembrske dni, ki so pred nami. Ekipa namreč pripravlja številne novosti, tudi v obliki novih voditeljskih obrazov. Palček David, v katerega se je prelevil Sašo Dobnik, bo ves mesec obdaroval zveste veseljake, na programu pa lahko spremljate tudi vsakoletno akcijo Praznični hvala, v kateri se želijo zahvaliti tistim, ki jim lepšajo tudi tiste s sivo obarvane dni.

Praznični hvala
V akciji Praznični hvala smo najprej obiskali Zavod 13, namenjen staršem otrok, rojenih z dodatnim kromosomom 13.

Veselo na Veseljaku

Vsak dan od ponedeljka do petka lahko na Veseljaku uživate v programu, ki ga za vas pripravljajo vedno nasmejani obrazi v oddajah Jutranja budnica, Dober dan in Židan popoldan. Z vami so Darja Gajšek, Gašper Rifelj, Nejc Drobnič, Nina Cestnik Pavlič, Tomaž Rot, Eva Šolinc, Lovro Prešiček, Ajda Mlakar, Janja Ulaga, Žiga Deršek in drugi.