Knoll Doll se je vrnila

FOTO: Najlepša hrvaška navijačica svoje obline kaže tudi v Katarju

E. J.
24. 11. 2022, 19.55
Posodobljeno: 24. 11. 2022, 20.25
Deli članek:

Zagotovo najbolj vroča navijačica v Katarju, pišejo tuji mediji. Preverite sami.

Instagram/zajem slike
Oglasila je tudi v Katarju.

Najbolj znana hrvaška navijačica Ivana Knoll, na družbenih omrežjih bolj znana kot Knoll Doll, se z manekenstvom ukvarja že od svojega 18. leta. Posnela je številne reklame, sodelovala na modnih revijah, bila miss Zagreba, miss medijev ..., najbolj pa je znana po svojih "vročih" fotografijah, ki jih rada deli s svojimi sledilci na družbenih omrežjih. Na Instagramu ji sledi 585 tisoč ljudi, lepa Hrvatica pa s svojimi oblinami in ozkim pasom pridno zbira klike in všečke.

Medtem ko poskuša uresničiti svoje ameriške sanje, se lepa manekenka dogovarja z najprestižnejšimi modnimi agencijami, je povedala in se pohvalila, da jo je osebno kontaktiral glavni urednik mehiškega Playboya in o njej napisal članek. "Res sem spoznala veliko vplivnih in pomembnih ljudi, odgovorno urednico Sport Illustrateda Mj Daya, z njo sem se imela priložnost družiti trikrat in z njo je bilo najbolj udobno za takšne pogovore. . Dala mi je veliko dobrih nasvetov in ker je ženska, ki se je borila za to, da modni svet sprejema različnost, jo pri nasvetih zagotovo najbolj spoštujem. Spomnim se, da mi je rekla, naj bom to, kar sem, ne spreminjam se zaradi kakršnih koli pravil, ki jih postavlja trg, saj biti seksi v manekenstvu žal nikoli ni bilo zaželeno," je v nedavnem intervjuju za RTL povedala Ivana.

Leta 2016 se je prijavila na izbor za miss Hrvaške, takrat pa je o sebi povedala tole: "Rojena sem v Nemčiji, kjer sem zaključila osmi letnik, do prihoda na grafično fakulteto v Zagreb sem živela v Hercegovini s starši. in obiskovala splošno gimnazijo. Sem velika ljubiteljica plesa, predvsem pa vseh vrst trebušnega plesa, ki se jih učim v plesni šoli Nefertiti. Že leta se ukvarjam z latinskoameriškimi plesi in nastopam. Poleg ljubezen do plesa, od nekdaj sem rada potovala, zame ni lepšega na svetu od spoznavanja novih držav in kultur z ljubljeno osebo. Do sedaj mi je uspelo spoznati veliko držav in moj cilj je obiskati vse."

Leta 2016 se je uvrstila v finale izbora za Miss Hrvaške 2016. V zadnjem času se je podala tudi v podjetniške vode, tako je lansirala linijo kopalk z rdečimi in belimi črtami, znano kot CROkini. Njena blagovna znamka uspešno deluje že tri leta, poroča hrvaški Jutranji list.

Na družbenih omrežjih se je pohvalila tudi, da se je udeležila ameriškega Super Bowla, kjer je na tribuni pozirala v vročih hlačkah.

Ivana je pred kratkim prispela v Katar, kjer z vsem srcem navija za hrvaške "Vatrene" na svetovnem nogometnem prvenstvu. Ni pa ji bila všeč organizacija letošnjega prvenstva. "To je katastrofa! Žal mi je za vse ljudi, ki zaradi najslabše organizacije v zgodovini ne morejo na svetovno prvenstvo. Moje spremstvo tudi po 20 dni ni dobilo kartice hayyu, čeprav imajo vse vstopnice v finale. Tudi vsi naši prijatelji! In zdaj mi je popolnoma jasno, zakaj toliko ljudi ni niti želim sodelovati v tem cirkusu," je nedavno zapisala na svoji Instagram zgodbi.

Kakor koli že, zdi se, da se je njena jeza sčasoma polegla in svojim oboževalcem privoščila nekaj vročih fotografij. O njej snemajo prispevke in pišejo članke različni tuji mediji, ki sod lepoto in oblinami Hrvatice v vročem katarskem pesku popolnoma očarani...

Instagram/zajem slike
Ivana Knoll je znana kot Knoll Doll.