DeeJay Time Back in Time

Vrača se zabava leta

Promocijski material
10. 10. 2022, 14.40
Posodobljeno: 10. 10. 2022, 14.42
Deli članek:

Tri leta po razprodanih Stožicah se na kraj največje zabave vrača legendarni Dee Jay Time. Skupaj z originalno ekipo in največjimi zvezdami preloma tisočletja. Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja, in žur v duhu 90-ih, za katerega bodo poskrbeli tisti, ki to najbolj obvladajo.

Event24
Tako je bilo leta 2019 - boste letos z nami?

Pred skoraj tremi desetletji je ekipa z Deanom Windischem na čelu pričela z ustvarjanjem neverjetne zgodbe, ki se je na slovenskem prostoru zasidrala v srca vseh ljubiteljev dobre glasbe in še boljših zabav. Najprej z radijsko oddajo Dee Jay Time, ki je ponudila nekaj več, tisto priljubljeno, novo, edinstveno glasbo, ki je tudi Slovenija v takšni širini do takrat še ni poznala. Sledile so kompilacije in albumi ter seveda največje Dee Jay Time zabave, ki niso zgolj nostalgija ampak tudi sedanjost, saj je čisto vsak dogodek še vedno razprodan in na koncu pusti vtis, ko si vsi skupaj rečemo »Kdaj gremo spet?«

Na voljo še zadnjih 2000 vstopnic! Zagotovite si svojo in poskrbite, da na letošnji zabavi leta ne boste manjkali! ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ.

Od Lipe do razprodanih Stožic

Originalne zabave so se skoraj vsak petek odvijale na legendarni lokaciji diskoteke Lipa, temu je sledila večkrat razprodana Hala Tivoli, čisto vsaka zabava pa je bila drugačna, edinstvena, presenetljiva ... predvsem pa se je o vsaki še dolgo govorilo. Vse skupaj pa je pripeljalo do svetega grala med slovenskimi glasbeniki – Arene Stožice, ki jo je ekipa razprodala leta 2019. Na odre se je v Sloveniji vrnila zasedba Scooter, v originalni zasedbi je nastopila hrvaška skupina Karma, za nostalgično zabavo pa so poskrbeli tudi številni slovenski izvajalci. Je lahko še boljše?

Lahko!

DJT
DJT

Na voljo še zadnjih 2000 vstopnic! Zagotovite si svojo in poskrbite, da na letošnji zabavi leta ne boste manjkali! ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ.

Še boljša, še bolj glasna, še bolj nora zabava

Dolgo smo se pripravljali, poleti pripravili glasen uvod na škofjeloškem gradu in zdaj je čas, da poskrbimo za še večji, boljšo, bolj glasno in predvsem še bolj noro zabavo, o kateri se bo govorilo vsaj do naslednjega oktobra.

V ljubljanski Areni Stožice bo v petek, 28. oktobra, spet pokalo. Tako po šivih kot tudi zaradi udarnih ritmov glasbenih legend, kot so Marvin&Andrea Prezioso, Eiffel65, Corona, Groove Coverage. Skupaj z njimi bodo za migajoče boke in zabavo v slogu 90-ih poskrbeli tudi številni slovenski glasbeniki 2 Alive Vivian, California, Sendi, Victory, Vili Resnik in drugi glasbeni izvajalci, ki naj zaenkrat še ostanejo presenečenje.

Seveda pa si dogodka DeeJay Time Back in Time ne moremo predstavljati brez dvojca, ki velja za sinonim dobre zabave, ki slišita na ime Dean on the mike in Dr. Silvano Dj. Onadva sta zaslužna za to, da je ta glasba pred skoraj tremi desetletji osvojila Slovence in onadva sta tista, ki na zabavo vedno prineseta svoje srce.

Na voljo še zadnjih 2000 vstopnic! Zagotovite si svojo in poskrbite, da na letošnji zabavi leta ne boste manjkali! ZA NAKUP KLIKNITE TUKAJ.