pokvarjeni načrti

Harry in Meghan skušata po smrti kraljice rešiti, kar se rešiti da

R.T.
29. 9. 2022, 13.14
Posodobljeno: 29. 9. 2022, 13.23
Deli članek:

Sussekškima je smrt britanske kraljice pokvarila načrte.

Profimedia
Princ Harry in Meghan Markle na pogrebu britanske kraljice Elizabete II.

Princ Harry in njegova žena Meghan Markle sta se znašla v škripcih. Sussekška sta namreč z ameriškim produkcijskim podjetjem Netflix sklenila več milijonov evrov težko pogodbo za dokumentarno serijo, na kateri delata že več kot leto dni.

Netflixovi šefi, ki projekta sploh še niso uradno oznanili, so upali, da bodo lahko začeli dokumentarno serijo predvajati decembra, torej po koncu pete sezone televizijske serije Krona 9. novembra. Zdaj pa se govori, da bi sussekška želela narediti nekaj popravkov, kar bi začetek predvajanja zamaknilo v leto 2023.

Podobna usoda je doletela tudi Harryjeve spomine, ki naj bi luč sveta ugledali enkrat prihodnje leto.

Čeprav sta sussekška pred smrtjo britanske kraljice Elizabete II: sodelovala pri urejanju tako serije kot tudi knjige, naj bi zdaj želela omiliti, kar sta povedala o kralju Karlu III., njegovi soprogi Camilli, princu Willamu in njegovi ženi Kate Middleton, novi valižanski kraljici.

Govori se tudi, da bo Harryjev oče kralj Karel III. odlašal s podelitvijo kraljevih naslovom njegovima otrokoma Archieju in Lilibet, dokler ne bodo luč sveta ugledali njegovi medijski projekti.