ZLATA BOGINJA

Gwyneth Paltrow abrahama obeležila z golo fotografijo

M. T. V.
28. 9. 2022, 08.42
Posodobljeno: 28. 9. 2022, 08.52
Deli članek:

Igralka se je pokazala v Evinem kostumu, prekrita le z zlato barvo, in dokazala, da je staranje prav nič ne skrbi.

Profimedia
Gwyneth Paltrow

Igralka Gwyneth Paltrow je včeraj praznovala petdeseti rojstni dan in prelomnico obeležila z golo fotografijo »zlate boginje«. Prekrita je bila namreč z zlatim prahom. »Ob 50. Rojstnem dnevu se počutim čudovito, in to fotografiranje je izražanje energije in optimizma, ki ju ob tem čutim,« je dejala zvezdnica. »Staranje je čudovita stvar, le odpreti moramo svojo percepcijo. Ko postajaš vedno bolj tisto, kar si, kar se integritete tiče, se tvoje življenje zares odpre,« je prepričana igralka, ki jo poznamo iz filmov Sedem, Emma, Zaljubljeni Shakespeare, Velika pričakovanja, Ljubezen je slepa …

Dejala je še, da je njeno telo »zemljevid« vseh teh preteklih let, a ga sprejema takšnega, kot je, z vsemi gubicami, povešeno kožo in sivimi lasmi. In nima več potrebe, da bi bila ves čas videti popolno. Seveda kljub vsem tem besedam tudi ona ni popolnoma imuna na staranje in je že pred leti priznala, da si s pomočjo lepotnih tretmajev gladi gubice.

Nekdanja zaročenka Brada Pitta je bila deset let poročena s pevcem Chrisom Martinom, s katerim ima 16-letnega sina Mosesa in 18-letno hčerko Apple, zdaj pa je že štiri leta srečno poročena s producentom Bradom Falchukom.