NOVA KOČLJIVA VPRAŠANJA

Jani je Teji prepovedal govoriti o Čeglaju

M. T. V.
23. 9. 2022, 15.24
Posodobljeno: 23. 9. 2022, 15.27
Deli članek:

Na Radiu Antena so začeli z novo sezono Quickijev z Davidom Amaro, prva kočljiva vpršanja je dobila Cool mamacita Teja Jugovic.

Radio Antena
David Amaro s prvo gostjo nove sezone Quickijev, Tejo Jugovic

Quickiji so videi, v katerih David Amaro gosti znane Slovence in jim postavlja kočljiva vprašanja. Do danes so naredili že 20 videov, ki imajo na družbenih omrežjih skupaj preko 3 milijone ogledov. »Quickiji so postali že brand, kar mi je res smešno, saj ni bilo nikoli zastavljeno tako, temveč sem se tega lotil, ker sem si želel znane Slovence tudi jaz spoznati v malce bolj drugačni luči in jim postaviti kakšno vprašanje, ki jim ga drugi ne. Očitno je to pri ljudeh zaigralo na prave strune.«

Pravkar je zaživela nova sezona Quickijev, ki jim je David poleg klasičnih 'SEM/NISEM' dodal tudi 'VrečkAmaro presenečenja', kjer vsak gost iz vrečke potegne en listek z izzivom. »Predvsem sem dodal še več smeha in zadrege,« je razložil voditelj, ki je novo sezono odprl s Cool mamacito oz Tejo Jugovic. »Tejo sem spoznal že prej in sem vedel, da bo prava za otvoritev nove sezone, saj ji jezik teče. Zelo je zabavna. Mogoče celo bolj kot si jo predstavljamo iz Instagrama. Dotaknila sva se vsega, tudi 'drame' s Čeglajem,« je še povedal Amaro.

Poglejte, kaj je Teja imela povedati na to temo: