IMA NOVO

Johnny Depp spi s poročeno odvetnico, ki ga je zastopala v izgubljeni tožbi

M. T. V.
23. 9. 2022, 09.30
Posodobljeno: 23. 9. 2022, 10.05
Deli članek:

Menda igralec hodi z Joelle Rich, a njuna zveza naj ne bi bila pretirano resna. Igralec govoric še ni potrdil (niti zanikal).

Profimedia
Johnny Depp in Joelle Rich

Revija People trdi, da ima 'padli' igralec Johnny Depp novo dekle. Šlo naj bi kar za odvetnico Joelle Rich, ki ga je leta 2020 zastopala v tožbi proti britanskem tabloidu The Sun, ki je napisal, da je »pretepač žene«. Tožbo je igralec izgubil, saj je časopis napisal resnico – njegova nekdanja žena Amber Heard je na sodišču pričala, da jo je pretepal. A 59-letni igralec očitno svojim odvetnikom ne zameri, da so izgubili. Z Joelle naj bi se, po pisanju ameriških rumenih medijev, že takrat zbližala. A neimenovani prijatelj para trdi, da ne gre za pretirano resno razmerje.

O igralčevem ljubezenskem življenju se tako ali tako ves čas ugiba, in pred časom so ga povezovali z odvetnico Camille Vasquez, ki ga je zastopala v njegovi letošnji tožbi proti Heardovi, da je z lažmi uničila njegov ugled. Vasquezova je govorice odločno zanikala, a očitno rumeni mediji niso udarili čisto mimo, samo napačno odvetnico so mu pripisali. Joelle pri tej zadnji tožbi ni sodelovala, so jo pa večkrat opazili, da se je udeležila sojenja – očitno je prišla podpret svojega moškega

Revija People je še izbrskala, da je Joelle poročena, a sta menda z možem že nekaj časa odtujena. Imata dva otroka. Joelle je zaposlena v londonski odvetniški pisarni Schillinngs in je zastopala tudi Meghan Markle v tožbi proti časopisu Mail on Sunday.