Preobrazba je šokirala njegove otroke

Priljubljeni zdravnik iz Talentov v belem popolnoma spremenil videz za vlogo italijanskega dirkača

E. J.
22. 9. 2022, 10.05
Posodobljeno: 17. 10. 2022, 22.21
Deli članek:

Slavni ameriški igralec Patrick Dempsey, ki se je svetovni javnosti najbolj priljubil po vlogi sanjskega nevrokirurga Dereka "McDreamyja" Shepherda v televizijski seriji Talenti v belem (Grey's anatomy), je po menjavi barve las skorajda neprepoznaven.

profimedia
Patrick Dempsey je zaslovel z vlogo nevrokirurga v nanizanki Talenti v belem, ki se je predvajala tudi pri nas.

Patrick Dempsey je namreč presenetil oboževalce s svojo preobrazbo, ko je stopil na oder in sprejel nagrado Disney Legends skupaj s soigralko iz nadaljevanke Talenti v belem, Ellen Pompeo.

"Disney je močno vplival na moje življenje in mojo družino," je ob tem povedal in dodal, da je počaščen, da je prejel to nagrado.

''Trenutno delam na filmu v Rimu v režiji Michaela Manna. Govori o Ferrarijevem življenju v petdesetih letih prejšnjega stoletja, jaz pa igram Piera Taruffija, dirkača, ki je zmagal na Mile Miglia leta 1957,''  je pojasnil. "To je sanjska služba pri odličnem režiserju. Fantastično je," , je dejal igralec, ki goji veliko strast do avtomobilov in dirkanja.

profimedia
Igralec snema film o italijanskem dirkaču v Modeni v Italiji - tako so snemanje filma ujeli paparaci.
Na vprašanje, kako se je njegova družina odzvala na njegovo srebrno barvo las, je Dempsey dejal, da so bile ocene mešane.

"Moji otroci so ponoreli! Enemu od sinov je pravzaprav všeč. Drugemu sinu nova barva ni všeč, hčerka ni rekla nič, ženi pa je zelo všeč, tako da ni nič hudega," je zaključil, kot poroča Jutarnji list.