Zapušča radio?

Melani Mekicar okupirana s snemanjem nove televizijske nadaljevanke

E. J.
1. 9. 2022, 15.50
Posodobljeno: 1. 9. 2022, 16.06
Deli članek:

Ambiciozna Melani Mekicar odpira novo poglavje svoje kariere, saj je postala igralka v televizijski nadaljevanki, zaradi česar bo od sedaj naprej izpuščala radijske Antenine zajtrke. Kdo ga bo poslušalcem torej postregel zdaj?

Osebni arhiv
Melani Mekicar bomo kmalu gledali v televizijski nadaljevanki.

Nova voditeljica jutranjega programa na Radiu Antena, ki bo skupaj z Jako Peterka zbujala poslušalce, je Ondina Kerec!

Radio je bil več kot očitno odlična odskočna deska za Melani Mekicar, saj se ji je prav zaradi njega odprla zvezdniška pot. Melani je kasneje diplomirala, naredila vozniški izpit, postala televizijska voditeljica, zdaj pa še igralka! Melani se namreč poslavlja od zgodnjega vstajanja, saj jo te dni na polno okupira snemanje nove televizijske nadaljevanke.

Radio Antena
Ondina Kerec je že nekajkrat nadomeščala Melani pred radijskim mikrofonom.

Ondina Kerec je povsem naključno pristala v Anteninem zajtrku od 6-ih do 10-ih. Ker je bila Melani večkrat odsotna zaradi številnih obveznosti, je vskočila Ondina in se odlično ujela z ekipo ter navdušila poslušalce.

Radio Antena
Nova voditeljica jutranjega programa na Radiu Antena je Ondina Kerec.
»Super se počutim in se prvič sem se veselila konca poletja. Z Jako se odlično razumeva, saj že celo leto dobro sodelujeva in sva uigran tandem. Težko bi si želela boljših sodelavcev,« navdušeno pove Ondina, nad katero je navdušen tudi sovoditelj Jaka. »Oddelela sva že marsikatero jutro in predelala marsikatero temo, tudi na živce sva si že šla. (smeh) Super se ujameva in tako mora biti, če hočeš nekoga vsak dan gledati že ob šestih zjutraj.«