Priljubljeni glasbenik s prijatelji užival v Črni gori

FOTO: Na dopustu srečal Novaka Đokovića

E. J.
7. 8. 2022, 16.20
Deli članek:

Energični pevec z najvišjo irokezo pri nas, Dejan Krajnc, je povedal, kakšen milijonar je postal in koga je srečal med dopustom v Črni gori.

Osebni arhiv
Dejsn Krajnc je dopustoval v Črni Gori, kjer je srečal teniškega asa Novaka Đokovića.

Dejan Krajnc že skoraj dve leti skupaj s svojim Dejan Dogaja bandom ustvarja uspešno solo kariero, pred dnevi pa je njegova prva samostojna pesem Nenormalno lepo presegla milijon ogledov. 

Osebni arhiv
Tako je sporočil število ogledov videospota svoje prve pesmi, ko je postal Dejan Dogaja.

»Nisem Dan Bilzerian, nisem Damian Merlak, kljub temu pa sem milijonar! Videospot za mojo prvo samostojno pesem Nenormalno lepo je namreč zabeležil že več kot milijon ogledov,« je zadovoljno povedal glasbenik Dejan Krajnc, ki si je že pred časom nadel umetniško ime Dejan Dogaja. Po poletnih nastopih, ki jih je zaradi epidemije nestrpno čakal, si je zdaj privoščil tudi dopust. Odpravil se je v Črno goro, kjer pa je srečal teniškega asa Novaka Đokovića, s katerim se je fotografiral. Tenisač se je sicer fotografiral tudi z drugimi ljudmi, ki so ga na ulici prosili za to.

Osebni arhiv
Trenutno je s prijatelji na jahti v Dalmaciji.

NA JAHTI, POTEM PA SPET NA ODRE

Trenutno je Dejan na počitnicah na jahti s prijatelji in lepoticami, ki so mu »posodile« svoje zadnjice, da je lahko nanje zapisal število ogledov svojega videospota pesmi, s katero se je poslovil od nekdanjega benda Poskočni muzikanti in ustanovil svojega. Z njim je postal Dejan Dogaja. Kot Poskočni Dejan pa ostaja glasbenik in igralec za otroke, ki ga imajo še posebej radi, je povedal in dodal, da komaj čaka vrnitev na odre.