Ameriški tabloidi poročajo, da je Kim Kardashian zopet samska. Po devetih mesecih se je končala zveza s komikom in igralcem Petom Davidsonom, dobro obveščeni vir je reviji People dejal, da so za to delno krivi hektični urniki obeh, saj imata ogromno dela in ves čas potujeta. 28-letnik in 41-letnica uradno novice še nista potrdila ali zanikala.

Je pa njena mlajša sestra Khloe vsemu svetu naznanila, da je znova postala mamica – a žal samohranilka, saj je košarkarja Tristana Thompsona zaradi nezvestobe že januarja vrgla iz hiše in ga ne namerava več spustiti blizu. Par ima že hčerko True (4 leta), ki je zdaj dobila bratca, so potrdili Khloeini predstavniki za tisk. Kako je ime malčku, ki je na svet prišel s pomočjo nadomestne mame, še ni znano.

profimedia-0707160243
Profimedia
Tristan in Khloe, ki že imata hči, sta dobila še sina - čeprav nista več skupaj.


Khloe (38 let) in Tristan (31 let) sta imela zelo burno sedemletno razmerje, večkrat sta se razšla in znova poskusila, nazadnje sta se zelo zbližala med koronskim zaprtjem, ki so ga preživljali skupaj kot družina, zato sta se konec lanskega leta odločila za še enega otroka. A ga bosta zdaj očitno vzgajala kot ločena starša.