MILFA

Zaradi vloge Stiflerjeve mame je spala z dvestotimi moškimi

M. T. V.
4. 8. 2022, 13.14
Posodobljeno: 4. 8. 2022, 13.21
Deli članek:

Igralka Jennifer Coolidge se zahvaljuje za ikonično vlogo v filmu Ameriška pita, ki je znatno popestrila njeno seksualno življenje.

Profimedia
Jennifer Coolidge

Čeprav je igralka Jennifer Coolidge odigrala številne vloge, bo zagotovo v spominu večine ostala kot Stiflerjeva mama oziroma vroča 'milfa' iz odbite komedije Ameriška pita iz leta 1999 (mimogrede: termin milf izhaja prav iz tega filma in njene vloge, pomeni pa 'mama, ki bi jo rad položil'). V intervjuju za Variety je 60-letnica priznala, da ji vloga ni prinesla le prepoznavnost, ampak še številne druge bonuse. »Veste, zaradi te vloge milfe sem se lahko veliko igrala. Pa tudi veliko posteljne akcije mi je prineslo sodelovanje v Ameriški piti. Če ne bi bilo tega film, bi obstajalo kakšni dvesto oseb, s katerimi ne bi spala,« se je pošalila ... ali pa tudi ne.

Jennifer je znana tudi iz filmov Blondinka s Harvarda, ki naj bi letos dobil tretje nadaljevanje. Lani pa je končno dobila tudi priložnost, da se pokaže v resnejši vlogi, in sicer v seriji Beli lotos, za katero je dobila nominaciji za emmyja in zlati globus. »Ta vloga je ena najboljših stvari, ki so se mi zgodile. Ubijalska vloga, za katero nihče, razen režiserja Mika Whita, ni mislil, da jo lahko izpeljem,« je ponosna.