NOV ZNANI PAR

Bradley Cooper v zvezi z razvpito pomočnico Hilary Clinton

M. T. V.
13. 7. 2022, 10.50
Posodobljeno: 13. 7. 2022, 11.02
Deli članek:

Menda igralec že nekaj mesecev hodi s Humo Abedin bivšo ženo nekdanjega kongresnika Anthonyja Weinerja, ki je v zaporu zaradi pošiljanja seksualnih sporočil petnajstletnici.

Profimedia
Bradley Cooper

Ameriški portal Page Six je razkril, da je 47-letni igralec Bradley Cooper, nekdaj najbolj zaželeni hollywoodski samec, našel novo ljubezen. Že nekaj mesecev naj bi se sestajal s Humo Abedin (45 let), pomočnico Hilary Clinton in bivšo ženo nekdanjega kongresnika Anthonyja Weinerja. Huma je vložila zahtevek za ločitev leta 2017, potem ko je bilo razkrito, da si je Anthony dopisoval z mladoletnico in ji pošiljal nazorna seksualna sporočila in fotografije. Politik je dejanje priznal in odsedel 21-mesečno zaporno kazen.

Profimedia
Huma Abedin

Bradley in Huma naj bi se spoznala preko skupne prijateljice, Vougove urednice Anne Wintour. Par so maja opazili na prireditvi Met Gala, a sta tja prišla ločeno. Nobeden od njiju zveze še ni javno potrdil niti zanikal.

Bradley je bil do leta 2019 v zvezi z manekenko Irino Shayk, s katero ima 5-letno hči Leo De Seine, Huma pa ima iz zakona z Weinerjem 10-letnega sina Jordana.