KONEC DRUŽINE

Jelena Karleuša se ločuje

M. V.
5. 7. 2022, 13.32
Posodobljeno: 5. 7. 2022, 14.59
Deli članek:

Po štirinajstih letih zakona sta se z nogometašem Duškom Tošićem odločila oditi po ločenih poteh. »On se ne vidi več kot del naše družine.«

Profimedia
Jelena Karleuša

Da je zakon srbske zvezdnice Jelene Karleuše in nogometaša Duška Tošića v krizi, srbski mediji poročajo že nekaj časa, velik škandal je, na primer, izbruhnil na zadnji pravoslavni božič, ko sta se zakonca doma tako divje prepirala, da so sosedje poklicali policijo. Jelena je Duška naznanila zaradi fizičnega napada, za kar je dobil mesec dni prepovedi približevanja, a si je nato premislila in ni vložila obtožbe.

Profimedia
Jelena Karleuša in Duško Tošić

Zdaj je njunega zakona zares konec, 43-letnica je javno naznanila, da se ločujeta. »Z Duškom sva se dogovorila, da po štirinajstih letih sporazumno končava najin zakon,« je napisala na Instagramu. »Na žalost se Duško ne vidi več kot del naše družine,« je več kot očitno pripisala krivdo soprogu. Dodala je, da ne pričakuje, da bodo mediji in javnost razumevajoči v tej težki situaciji. »Preživela sem vse, bom pa še to. Življenje gre dalje.« Da prepreči špekulacije, je napisala še, da je vse njuno skupno imetje prepisano na hčerki, 14-letno Anito in 13-letno Niko, skrbništvo nad njima pa ima ona.