23 LET ZAKONA

Za ta zvezdniški par so rekli, da ne bo trajalo

M. V.
5. 7. 2022, 12.07
Posodobljeno: 5. 7. 2022, 12.25
Deli članek:

Victoria in David Beckham sta praznovala 23. obletnico poroke in se smejala v brk tistim, ki so jima prerokovali kratko afero.

Profimedia
Victoria in David Beckham

Včeraj sta triindvajseto obletnico poroke obeležila Victoria in David Beckham, eden najbolj vplivnih zvezdniških parov na svetu. »Rekli so, da on ni zabaven, da se jaz nikoli ne smejem, da ne bo trajalo. Danes praznujeva triindvajset let zakona. David, ti si moje vse, tako zelo te ljubim,« je na družbenih omrežjih soprogu voščila 48-letna pevka in modna oblikovalka ter tako hkrati okrcala tiste, ki so se zmotili v napovedih, da njuna ljubezen ne bo trajala. Leto dni mlajši nogometaš je ženi odgovoril: »Na današnji dan pred triindvajsetimi leti je Posh postala gospa Beckham, a zame bo vedno Posh. Vse najboljše za obletnico. Vau, 23 let & 4 čudoviti otroci. Ljubim te.«

Obletnico sta praznovala s posebnim zmenkom v Parizu, za katerega pravita, da je njuno »srečno mesto«. Privoščila sta si romantično večerjo ob sončnem zahodu in s pogledom na Eifflov stolp, nazdravila s posebnim vinom in v zrak izpustila rdeč balonček v obliki srčka. Po večerji sta se vkrcala na vlak, znameniti Orient-Express, in se odpeljala v Benetke, kamor so pripotovali tudi njuni otroci in preostala družina, da bodo praznovali še skupaj.

Zvezdnika sta se spoznala leta 1997, ko je bil David priljubljen nogometaš Manchestra United, Victoria pa del skupine Spice Grils. Poročila sta se dve leti kasneje, čeprav so rumeni mediji ves čas zlobno napovedovali, da gre le za romanco, ki bo hitro izzvenela. Kljub občasnim namigovanjem na nezvestobo in prepire, je par še vedno srečno poročen in ima štiri otroke, Brooklyna (23 let), Romea (19 let), Cruza (17 let) in Harper (11 let).