Ezra Miller

Hollywoodski zvezdnik na posestvu, polnem orožja, s tujko in njenimi otroki

R.T.
24. 6. 2022, 14.48
Posodobljeno: 24. 6. 2022, 14.51
Deli članek:

Orožje, strelivo, marihuana - vsekakor okolje, ki ni primerno za otroke.

Profimedia
Ezra Miller

Kaj se dogaja z Ezro Miller, ni znano. Hollywoodski zvezdnik se je po izpadu na Havajih vrnil na svojo posest v Vermont, nato pa tjakaj pripeljal še mlado mamico s tremi otroki, starimi od enega pa do pet let.

Še prej je bil obtožen, da se je neprimerno obnašal do dveh otrok.

Več virov, seznanjenih s situacijo, med njimi je tudi oče otrok, trdi, da je kmetija posejana z orožjem, ki da leži vsepovprek, naboji in marihuano. Slednjo naj bi se kadilo vpričo otrok.

Na Millerjevem posestvu na bi se marihuana tudi gojila, čeprav ni med 25 za to licenciranimi v tej ameriški zvezni državi.

25-letnica in njeni otroci naj bi na posestvu živeli od sredine aprila, potem ko je zvezdnika mesec dni prej spoznala na Havajih. Sama pravi, da ne ona ne otroci niso ogroženi. Ravno nasprotno: Miller naj bi ji pomagal pobegniti od nasilnega bivšega partnerja in jim ponudil zatočišče.

Oče otrok te obtožbe zanika – primer na sodišču ni šel dalje, ker se ne on ne ona nista pojavila pred sodnikom. Trdi tudi, da so mu onemogočeni stiki z otroki. Socialni delavci so kmetijo obiskali 16. maja in očeta obvestili, da je z njimi vse v redu, a da se jim zdi, da njihovo delo še ni končano.

Kot kaže res ne.