Poje tudi v domači kuhinji

Natalija Kolšek pozitivno energijo vnaša v hrano

Te.P./ revija Lady
4. 7. 2022, 05.54
Deli članek:

Ker pevka Natalija Kolšek nastopa pretežno ob koncih tedna in v popoldanskem, nočnem času, čas med tednom izkoristi tudi za gospodinjska opravila, ko so njeni družinski člani zdoma.

Osebni arhiv
Natalija Kolšek se je s svojimi kuharskimi veščinami izkazala tudi v oddaji MasterChef Slovenija.

Ker pevka Natalija Kolšek nastopa pretežno ob koncih tedna in v popoldanskem, nočnem času, čas med tednom izkoristi tudi za gospodinjska opravila, ko so njeni družinski člani zdoma. »Mož je v službi, sin Anej večji del živi v Ljubljani, saj končuje magisterij agronomije, hči Aiša Naja je v 3. letniku gimnazije, Anisa pa končuje osnovno šolo. Se kar dosti in pridno učijo, kar se mi zdi zelo pomembno, zato z veseljem gospodinjim, pa tudi čas mi to bolj dopušča. Seveda mi pri čiščenju in pospravljanju pomagajo tudi oni,« pojasnjuje Natalija.

Od vseh gospodinjskih opravil najraje kuha. To počne vsak dan z velikim veseljem, pozitivno energijo pa vnaša tudi v hrano. »Zato pa je vse tako dobro in slastno, pa še pojem si zraven,« razkrije. Najmanj ljubo gospodinjsko opravilo ji je likanje, ki pa ga na srečo že nekaj let – odkar ima sušilni stroj – ne opravlja oziroma ga zelo redko, kadar ji pot prekriža kakšna svojeglava srajca, saj se po njenih izkušnjah, če perilo pravočasno zloži, to ne zmečka. Tudi brisanje prahu ji ni ravno pri srcu, a se ob tem tolaži, da z gibanjem koristi telesu.