Zakaj moram praznovati ravno zdaj?

Alenka Tetičkovič o srečanju z abrahamom

L. Ž./revija Lady
26. 6. 2022, 18.40
Deli članek:

Ker je ravno sredi pomembnega družinskega dogajanja, se je igralka povsem upravičeno začela spraševati, ali lahko praznovanje prestavi.

Osebni arhiv
Igralka Alenka Tetičkovič bo praznovanje za 50. rojstni dan organizirala takrat, ko bo imela čas.

Alenka Tetičkovič, ki je zaslovela kot simpatična zobata medicinska sestra Franja v televizijski seriji Naša mala klinika, je pred dnevi praznovala 50. rojstni dan. Ker je ravno sredi pomembnega družinskega dogajanja – hči Toja je imela dan po maminim srečanju z abrahamom valeto, sin Taj končuje prvi razred, pa še sama je ravno sredi kupa nastopov – se je igralka povsem upravičeno začela spraševati: »Moram ta tako razvpiti okrogli jubilej res praznovati ravno zdaj, ko imam toliko stvari na glavi? Ali lahko vse skupaj prestavim za kakšen teden ali mesec in v miru pripravim žurko, kot se spodobi?«

Ob popolni podpori najdražjega Jureta Omana se je odločila, da bo 50. rojstni dan praznovala takrat, ko bo za to razpoložena. In to na veliko. Ne skrbite niti jubilantkini sodelavci v Lutkovnem gledališču ljubljanskem. Ne boste prikrajšani. Alenka je obljubila, da bo posebno žurko pripravila tudi za vas. Vsem slavljenkinim zadržkom in pomislekom navkljub pa so ji njeni trije najdražji že navsezgodaj na praznično jutro v posteljo prinesli rojstnodnevno darilo – zlate uhane, na enem je napisano Toja, na drugem pa Taj. Romantičnemu Juretu je očitno uspel še en zadetek v polno, saj je njegova draga Alenka natančno o takem nakitu sanjala že dolgo.