Nova šola

William in Kate z družino zapuščata London

Nejc Simšič
22. 6. 2022, 20.20
Deli članek:

Princ William in njegova žena Kate Middleton sta sprejela pomembno odločitev, ki jim bo življenje obrnila na glavo. Družina naj bi se že v kratkem iz Londona preselila v Berkshire, kjer je rezidenca kraljice Elizabete.

Profimedia
Vojvodinja in vojvoda Cambriška sta se odločila izseliti iz Londona.

Vojvoda in vojvodinja Cambriška ter njuni trije otroci se bodo iz Londona preselili v Berkshire, kar je zdaj tudi uradna vest.  
Po uradnem pojasnilu Buckinghamske palače naj bi se preselili prav zaradi otrok, družina pa naj bi se nastanila v hiši na posestvu Windsor, kjer živi tudi kraljica Elizabeta, in sčasoma naj bi postala njihov dom. Skoraj devetletni George in sedemletna Charlotte bosta namreč jeseni začela obiskovati šolo v bližini Windsorja. Da v bližini živijo starši Kate Middleton, naj bi bila še ena od prednosti selitve, v tem okraju je 40-letna Kate tudi odraščala.

Profimedia
William in Kate naj bi z družino živela v koči Adelaide, ki stoji na posestvu Windsorskega gradu.

Tudi nova šola je izbrana

Princ William in Kate naj bi se že marca odpravila na ogled šol v bližini Windsorskega gradu, njuni otroci bodo menda jeseni začeli obiskovati isto šolo. Družina naj bi živela v koči Adelaide, ki stoji na posestvu Windsorskega gradu in je zadnjih 60 let služila kot rezidenca za goste, ki so prišli na obisk h kraljevi družini.

Nova družinska fotografija

Princ William je sicer ta teden svoje oboževalce razveselil z novo fotografijo, saj se je pridružil kraljevemu trendu očetovskega dne, ob katerem so člani kraljeve družine s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delili fotografije svojih očetov. Na njej je poziral s svojimi tremi otroki – Georgeem, Charlotte in Louisom ... in navdušil.