Kaja in Šime

Slovenska igralka potrdila, da ima otroka s hrvaškim nogometašem

Eva Jandl
22. 6. 2022, 19.10
Deli članek:

Ugibanj, kdo je oče otroka slovenske igralke in Playboyevega dekleta Kaje Vidmar, je zdaj konec, saj je Kaja potrdila, da je v zvezi s hrvaškim nogometnim zvezdnikom Šimetom Vrsaljkom. Pred kratkim sta postala starša deklici. Kaja nam je tudi povedala, zakaj je do svojih ljubljenih tako zaščitniška.

POP TV
Kaje se gledalci spomnijo iz nanizanke Moji, tvoji, najini, zaigrala je tudi v vročem videospotu glasbenika Challeta Salleta ter plesala v šovu Zvezde plešejo pred dvema letoma, sinhronizirala je tudi nekaj risank. V Madrid je odšla na tečaj usnjarstva in šivanja ter tam našla ljubezen z nogometašem Šimetom Vrsaljkom, kaže pa, da se bo mlada družinica z novo sezono preselila v Grčijo, saj naj bi Šime prestopil v grški klub Olympiakos.

Kaja je z dojenčico trenutno v Sloveniji, obiskala je Portorož in Ljubljano, sicer pa s Šimetom živi v Madridu, saj njen izbranec igra za španski klub Atletico Madrid. A kot kaže, se bo družina že poleti preselila, športni časniki namreč pišejo, da se Šime z novo sezono seli v Grčijo, saj naj bi postal del kluba Olympiakos.

Šime ima sicer z bivšo ženo Mateo sina, štiriletnega Bruna. S Kajo pa je menda te dni obiskal Hrvaško, kjer sta se udeležila poroke, so poročali hrvaški časniki. Sicer je Kaja do svojih ljubljenih precej zaščitniška, nam je pojasnila v enem izmed intervjujev, in ima tudi visoke karierne cilje.

Zadala si je konkretne cilje

Že kot 12-letna deklica je namreč spoznala, da se v sekundi lahko vse spremeni. Takrat se je očetu poleti zgodila prometna nesreča, za katero ni bil sam kriv, voznik je zaspal za volanom in se vanj zaletel. Oče je bil dolgo na invalidskem vozičku in tiste šolske počitnice ga je sama spremljala na terapije in rehabilitacije. »Prav ta dogodek me je kot majhno deklico neverjetno spodbudil, da sem že takrat – v primerjavi z vrstniki – začela malce drugače gledati na življenje. Zadala sem si konkretne cilje, saj sem spoznala, kako se lahko v sekundi vse spremeni,« nam je takrat zaupala.