Kaja je z dojenčico trenutno v Sloveniji, obiskala je Portorož in Ljubljano, sicer pa s Šimetom živi v Madridu, saj njen izbranec igra za španski klub Atletico Madrid. A kot kaže, se bo družina že poleti preselila, športni časniki namreč pišejo, da se Šime z novo sezono seli v Grčijo, saj naj bi postal del kluba Olympiakos.

Šime ima sicer z bivšo ženo Mateo sina, štiriletnega Bruna. S Kajo pa je menda te dni obiskal Hrvaško, kjer sta se udeležila poroke, so poročali hrvaški časniki. Sicer je Kaja do svojih ljubljenih precej zaščitniška, nam je pojasnila v enem izmed intervjujev, in ima tudi visoke karierne cilje.

Zadala si je konkretne cilje

Že kot 12-letna deklica je namreč spoznala, da se v sekundi lahko vse spremeni. Takrat se je očetu poleti zgodila prometna nesreča, za katero ni bil sam kriv, voznik je zaspal za volanom in se vanj zaletel. Oče je bil dolgo na invalidskem vozičku in tiste šolske počitnice ga je sama spremljala na terapije in rehabilitacije. »Prav ta dogodek me je kot majhno deklico neverjetno spodbudil, da sem že takrat – v primerjavi z vrstniki – začela malce drugače gledati na življenje. Zadala sem si konkretne cilje, saj sem spoznala, kako se lahko v sekundi vse spremeni,« nam je takrat zaupala.