Meg Ryan

Po 13 letih bo znova v romantični komediji

Nejc Simšič
12. 5. 2022, 21.02
Deli članek:

Hollywoodska igralka Meg Ryan, ki je bila pred leti sinonim za romantične komedije, se po res dolgem premoru vrača v filmski žanr, ki jo je izstrelil med zvezde. Šestdesetletnica bo skupaj z igralcem Davidom Duchovnyjem zaigrala v filmu What Happens Later, pod katerega se bo podpisala tudi kot režiserka. Avtor: Nejc Simšič Foto: Profimedia

Profimedia
Meg Ryan

Elegantna, prikupna in čudovito zapeljiva Meg Ryan je ena od hollywoodskih igralk, ki so najbolj zaznamovale 90. leta. V tem, kako je hodila, govorila in se smehljala, je bilo nekaj tako neustavljivo privlačnega, da je bila v 90. letih neskončno očarljiva v filmih.

Bila je znana predvsem po igranju v romantičnih komedijah in je večino devetdesetih prevladovala v žanru, v katerem je blestela v filmih Neprespani v Seattlu, Ko moški ljubi žensko, Imaš pošto, Ko je Harry srečal Sally in drugih. Zdaj pa se igralka, ki je pretiravala z lepotnimi operacijami, v svet romantičnih komedij vrača po dolgih 13 letih. V prihajajočem filmu z naslovom What Happens Later bo Ryanova zaigrala ob boku igralca Davida Duchovnyja, s katerim bo uprizorila par, ki se dolgo po tem, ko je šel narazen, spet sreča na letališču. »Willa (Meg Ryan) in Bill (David Duchonvy) se bosta ujeta na zasneženem letališču primorana soočiti s preteklostjo. Le kaj se zgodi, ko se posameznika, ki sta si nekoč delila vse skrivnosti in srce, po toliko letih spet srečata?« je zapisano v napovedniku za film, ki ga je režirala kar igralka sama.

Profimedia
Ryanova bo zaigrala ob boku igralca Davida Duchovnyja.