Izgubil oba starša

Werner ima zaradi izgube še vedno strto srce

Eva Jandl
11. 5. 2022, 21.28
Deli članek:

Pevec Werner Brozović priznava, da je bilo zadnji mesec zanj zelo hudo, saj se je moral spopasti z bolečo izgubo v zasebnem življenju: v manj kot mesecu dni je izgubil oba starša. Zdaj je – po novem tudi podjetnik – napovedal nov duet z dalmatinsko pevko in praznovanje 30. obletnice svoje glasbene kariere.

Osebni arhiv
Werner s svojima staršema, ki sta se oba poslovila v mesecu dni.

V začetku marca je Wernerjeva družina praznovala 90. rojstni dan njegove mame Darje, sicer Slovenke iz Zasavja, ki se je zaljubila v Hrvata iz Selc in se preselila na morje. Wernerjeva starša sta tako v Selcah oddajala apartmaje turistom in pevec ju je redno obiskoval, saj, kot je večkrat poudaril, nikoli ne veš, kdaj boš svoje ljubljene objel zadnjič. A stvari so se zelo hitro spremenile: nekaj dni po rojstnem dnevu je mama nerodno padla in je potrebovala oskrbo, pri tej je pomagal tudi oče. Nato pa je Werner sporočil, da jih je oče nepričakovano in tiho, v snu, zapustil. In manj kot mesec dni za njim je za vedno zaspala tudi mama.

Ostaja glasbenik

Še vedno žaluje za svojima staršema, saj je bil nanju izjemno navezan, pa tudi na svoje Selce, kjer je z družino, ženo Andrejo in hčerko Kanenas, redno preživljal del počitnic. Čeprav se je zadnje čase podal tudi v podjetniške vode, pa pravi, da je glasba še vedno pomemben del njegovega življenja. »Kmalu snemam nove pesmi, med njimi bo tudi novi duet z dalmatinsko pevko,« razkriva, a o imenu ostaja skrivnosten, sicer pa upa, da bo novembra lahko v dvorani Tabor na veliko praznoval 30. obletnico svoje glasbene kariere.