Obe hčerki sta košarkarici

Ponosna starša Sanja in Stipe Modrić

P. J./revija Lady
15. 5. 2022, 16.35
Deli članek:

Rek, da jabolko ne pade daleč od drevesa, še kako drži v družini priljubljene športne novinarke in voditeljice Sanje Modrić.

Mare Vavpotič
Sanja in Stipe Modrić sta na hčerki, ki ju v javnosti sicer ne želita izpostavljati, neizmerno ponosna.

Sama se že dolga leta navdušuje nad košarko, ki ji je v njeno življenje pripeljala moškega njenih sanj, nekdanjega košarkarja, danes pa trenerja košarkarskega kluba Ilirija Stipeta Modrića. »Mož mi velikokrat reče, da bi raje videl, da bi se ukvarjala s katerim drugim športom,« je nekoč v šali dejala Sanja, ki rada poudari, da je bila nemalokrat deležna opazk, da se s košarko ukvarja zaradi svojega moža, vzljubila pa jo je, še preden se je zaljubila vanj.

Ker sta oba že dolga leta vpeta v svet košarke, Stipe pravzaprav od mladih nog, ne preseneča podatek, da sta se v ta čudoviti šport zaljubili tudi njuni hčerki. Najstnici, ena srednješolka, druga še osnovnošolka, sta očetove košarkarske podvige spremljali od rojstva, zato sta se pod košem znašli že kot majhni deklici. Dolgonogi mladenki sta danes obetavni igralki ženskega košarkarskega kluba v prestolnici, njuni starši pa z navdušenjem spremljajo njun napredek in ju spodbujajo pri doseganju ciljev na košarkarskem parketu.