Razšla sta se že lani

Stilistka Zarja Predin in glasbenik Giani Poposki končala svojo zvezo

N.S./revija Lady
8. 4. 2022, 15.05
Deli članek:

Oče Zoran Predin se je menda dobro razumel s svojim 'nesojenim' zetom Gianijem, snemalcem in pevcem metalske skupine Noctiferia.

Osebni arhiv
Zarja je edina hči od petih otrok glasbenika Zorana Predina.

Modna stilistka Zarja Predin, ki jo mnogi poznajo tudi kot hčer znanega glasbenika Zorana Predina, je na božič leta 2018 skupaj s partnerjem, snemalcem in pevcem metalske skupine Noctiferia Gianijem Poposkim, dobila hčerko Nio, ki je bila plod njune nekajletne ljubezenske zveze.

Zdaj pa je kot strela z jasnega do nas prišla novica, da sta se Zarja in Giani razšla. Ko smo vročo novico preverili, smo dobili potrditev, da sta se kot par razšla že lansko jesen, še vedno pa sta skupaj starša triletni hčerki Nii, ki je za oba prioriteta v njunem življenju. Čeprav je vse kazalo, da bodo mladima staršema po rojstvu otroka kmalu zvonili poročni zvonovi, njuna ljubezen ni prestala preizkusa koronske krize, zato sta se odločila iti vsak svojo pot, a za njiju bo na prvem mestu vedno princeska Nia. Zato njun razhod menda ni bil »grd in zamerljiv«.

Še vedno sta oba zaposlena na eni od komercialnih televizij, ona kot stilistka, on kot snemalec, kar pomeni, da se tudi v službi večkrat srečata. Čeprav ni znano, ali sta Zarja in Giani te dni še vedno samska, pa vse zelo zanima, kaj na njun razhod pravi Zarjin oče in dedek male Nie, glasbenik Zoran Predin, ki se je s svojim 'nesojenim' zetom Gianijem dobro razumel.