Znan obraz ima svoj glas

FOTO: Adrijana je v maski skoraj »zgorela«, a je bilo vredno potrpeti

Nejc Simšič
8. 3. 2022, 19.24
Posodobljeno: 8. 3. 2022, 19.31
Deli članek:

V nedeljo zvečer je na malih ekranih startala nova sezona šova preobrazb ter postregla z odlično energijo nastopajočih, ki so se uspešno prelevili v svoje prve imitacije, nabrušenimi jeziki žirantov in številnimi novostmi. Na koncu večera pa je slavila Adrijana Kamnik, ki se je prelevila v glasbenika Rag'n'Bone Mana.

revija zvezde
Adrijana Kamnik kot Rag'n'Bone Man

Zmagovalka prvega večera je torej 23-letna študentka ljubljanske pravne fakultete Adrijana Kamnik, ki je v maski preživela več kot pet ur, da je lahko nastopila v vlogi surovega velikana Rag'n'Bone Mana.

»Zelo sem vesela zmage, a predvsem mi je bilo na koncu že tako zelo vroče, da sem skoraj zgorela v kostumu, zato sem komaj čakala, da bom lahko slekla masko. Pred oddajo sem bila na stolu v maski več kot pet ur in me je že vse bolelo, pa so vsi mislili, da sem bila živčna zaradi nastopa. Vsi so mi govorili, zakaj si tako živčna, Adrijana ... Potem pa se je oddaja začela, stopila sem na oder, odpela svoje, in od mene se je odvalil velik kamen. Na koncu se je izkazalo, da je bilo vredno potrpeti v maski več ur,« je v smehu priznala Adrijana.

DEJAN VUNJAK HOČE ŠE VEČ

V čevlje prvega gostujočega žiranta je stopil Dejan Vunjak, ki je ob sodelovanju povedal: »Imel sem se enkratno. Čeprav sem sodeloval v eni oddaji, sem tako užival, da bi si želel sodelovanja v vsaki, in bom, če že ne z žirantskega stola, oddajo definitivno gledal doma, na sedežni, ter prisluhnil vsem komentarjem naše žirije in tudi vsem nastopajočim.«

Žirija navdušena

Nad prvo oddajo so navdušeni tudi novi zvezdniški žirantje Helena Blagne, Ana Maria Mitić in Andrej Škufca. Helena je poudarila, da se je že v prvi oddaji zabavala: »Jaz sem se zelo zabavala, odličen večer, odlična oddaja. Tako kot velikokrat povem: kar nekaj obrazov, kar nekaj talentov se bo zagotovo zaiskrilo iz te sezone. Nastopajoči so zares zelo dobri, dobri vokalisti, kar nas veseli, saj imamo potem tudi mi lažje delo.« Andrej Škufca ob tem dodaja: »Že v prvi oddaji je bilo veliko gibanja, plesnih gibov in zagotovo bo v nadaljevanju še kakšna točka, ki bo plesno navdahnjena.« Ana Maria pa je navdušena priznala: »Tako kot je Andrej Škufca nov pogled na celotno stvar z žirantske pozicije, imam tudi jaz nov pogled na to oddajo. Imela sem to srečo, da sem bila del prve sezone, ki je bila zares zelo udarna. Vedeli smo, da bomo dali vse od sebe, nihče pa se ni zavedal, da bo oddaja takšen spektakel. Svoj status je povsem upravičila in zdaj v njej lahko zares uživam.«

Mediaspeed
Martina Majerle je dokazala, da na odru lahko podžge zabavo.

Mediaspeed
Ana Maria Mitić, Andrej Škufca, Dejan Vunjak in Helena Blagne

Mediaspeed
Matevž Derenda

Mediaspeed
BQL kot The Blues Brothers

Mediaspeed
Mario Pešić je pel pesem Letečih potepuhov.

Mediaspeed
Partnerica Luke Basija, Nastja Gabor, je bila Ava Max.

Mediaspeed
Damjana Golavšek je posvojila afriški jezik in gibe v imitaciji pevke Nomcebo Zikode ter pesmi Jerusalema.