REKLA JE JA!

Zvezdnik Sam doma dolgoletno prijateljico zaprosil za roko

M. V.
27. 1. 2022, 08.32
Posodobljeno: 27. 1. 2022, 11.13
Deli članek:

Macaulay Culkin je zaprosil svojo dolgoletno prijateljico Brendo Song.

Profimedia
Macaulay Culkin in Brenda Song

Čeprav je igralski par Brenda Song in Macaulay Culkin precej molčeč, kar se zasebnosti tiče, je revija People v začetku tedna zapazila, da Brenda, ki jo poznamo iz serije Paglavca v hotelu, na levem prstancu po novem nosi diamantni prstan. Zdaj so uspeli dobiti tudi uradno potrditev, da je nekdanji otroški zvezdnik res šel na kolena in jo zaprosil.

Profimedia
Zaročni prstan, ki ga nosi Brenda

41-letnik in 33-letnica sta se spoznala na Tajskem na snemanju filma Changeland in sta par že štiri leta, lani aprila sta dobila sina Dakoto. Njuni bližnji pravijo, da sta odličen par, tudi zato ker sta bila oba otroška zvezdnika – Brenda je začela kot manekenka že pri šestih letih, Mayaulay pa je pri devetih požel svetovno slavo s filmom Sam doma.

Pred Brendo igralec ni imel pretirane sreče v ljubezni, bil je že enkrat poročen, in sicer pri osemnajstih z igralko Rachel Miner, a sta se razšla že po dveh letih. Zelo odmevna je bila njegova skoraj desetletna zveza z igralko Milo Kunis (danes žena Ashtona Kutcherja). Brenda pa je bila leto dni zaročena z glasbenikom Traceom Cyrusom (sin Billya Raya Cyrusa in brat Miley Cyrus), a se zveza ni obnesla.

Podrobnosti snubitve niso znane, prav tako ne, kdaj se par namerava poročiti. Verjetno bo tudi to opravil na skrivaj.