Konec ugibanj

FOTO: Bosta William in Kate še četrtič zibala?

Nejc Simšič
25. 1. 2022, 18.30
Deli članek:

Princ William in vojvodinja Kate Middleton že več mesecev spremljata novice o tem, da bosta spet zibala in da pričakujeta četrtega otroka. Zdaj sta na simpatičen način končala ugibanja in utišala govorice.

Profimedia
Kate se je še posebej raznežila, ko je v roke dobila dojenčico, William pa je takoj dodal: »Ne dajajte moji ženi nikakršnih idej več. Nič več otrok!«

Zakonca William in Kate sta pred dnevi imela enega prvih javnih dogodkov v letošnjem letu, zato sta pristala na naslovnicah številnih svetovnih medijev.

Cambriški vojvoda in vojvodinja sta namreč v imenu kraljice in britanskega dvora obiskala bolnišnico Clitheroe Community v Lancashiru v Angliji, kjer pa se je zgodil popolnoma spontan trenutek, ko je ves svet tudi uradno izvedel, da William in Kate ne pričakujeta četrtega otroka.

Instagram
William in Kate imata tri prekrasne otroke – princa Georgea, princeso Charlotte in princa Louisa.

William je namreč svoji lepi soprogi dal na simpatičen način vedeti, da si ne želi več otrok. To je storil po tem, ko je videl, kako se je raznežila, ko je v naročje prijela dojenčico. »Ne dajajte moji ženi nikakršnih idej več. Nič več otrok,« se je 39-letni William pošalil pred vsemi, ki so se topili ob pogledu nad 40-letno Kate, ki je v naročju držala dojenčico nekega para. Ko je Kate deklico vrnila staršem, je William še v šali dodal: »Ne vzemi je s seboj.«

Profimedia
Vojvoda in vojvodinja Cambriška sta ponosna starša treh otrok, več pa jih ne bosta imela, vsaj tako pravi William.

Naj spomnimo, zadnje pol leta se je v medijih na veliko ugibalo in pisalo, da si kraljevi par želi še enega otroka. Da bi osemletni princ George, šestletna princesa Charlotte in triletni princ Louis dobili novega bratca ali sestrico, je bila torej čista izmišljotina britanskih medijev. Čeprav večina Britancev navija za nov naraščaj, pa je Kate že pred letom dni v enem od intervjujev povedala, da si William ne želi več otrok. Zdaj je tudi uradno jasno, da se družina Williama in Kate ne bo povečala za novega člana, kar pa ne pomeni, da vnuk kraljice Elizabete II., ki je drugi v vrsti za kraljevo krono, ne uživa v očetovstvu, saj velja za zelo dobrega, sproščenega in zabavnega očeta.

Profimedia
Princ je med obiskom bolnišnice takoj dal vedeti, da s soprogo ne pričakujeta četrtega otroka.