Voditeljica se vrača

Anja Ramšak za slovo od Denis Avdić Showa dobila torto v glavo

R.T.
17. 1. 2022, 12.08
Posodobljeno: 17. 1. 2022, 12.09
Deli članek:

Ekipa Denis Avdić Showa se je danes poslovila od sovoditeljice Anje Ramšak, ki si je vzela več mesečni premor od radijskega mikrofona. Danes pa se je vrnila v najbolj poslušani jutranji show zato, da bi naznanila, da se od njega in prijateljev za vedno poslavlja. In za slovo dobila še torto v glavo!

Radio 1
Anja Ramšak je prejela torto.

"Danes maham v jutranje slovo. Odločila sem se, da moram narediti korak v drugo smer. Če je to naprej, nazaj, ne vem. Navsezadnje sem z vami ob teh urah že nekaj let. V tem času, ki sem ga imela zase, sem ugotovila, da je prav, da to naredim zase. Grozno mi je. To ne pomeni, da se ne bomo videli in slišali. Težko mi je, je pa prav zame," je povedala Anja s solzami v očeh. Vsako slovo pa pomeni nov začetek.

Radio 1
Anja Ramšak je prejela torto.

Po tem, ko jo je širna Slovenija spoznala kot sovoditeljico najbolj poslušanega jutranjega programa, Denis Avdić Show, se bo tokrat Anja preizkusila kar v lastnem radijskem šovu s svojim dobrim prijateljem, Robertom Roškarjem! Z njim je lansko leto ob vikendih in med poletjem tvorila »najbolj prižmojznjeno radijsko dvojico« v Ramšak in Roškar Showu ter v številnih potegavščinah s katerimi sta zabavala gledalce na socialnih omrežjih.

Radio 1
Anja Ramšak je prejela torto.

In svojo fantastično kemijo bosta sedaj še nadgradila. Pričakujete lahko še več zabave, smeha, vrhunskih šal in zbadanja med njima, kajti Robert in Anja bosta imel svoj lasten show – ŠOV DOMOV! Poslušalce bosta prvič pozdravila 24. januarja ob 13-ih in jih zabavala vse do 16-ih. Ravno v času, ko poslušalci odštevajo zadnje ure delovnika ter se počasi pripravljajo na pot domov, ki nikoli več ne bo ista. Kajti v njunem showu ne bo manjkalo zabavnih rubrik, kor so Oceni svoj dan, Poslušalec tedna, Samo minuta, Vprašaj strica Robija in WTF kviz. Na Radiu 1 po novem velja: Zbudi se z Denis Avdić Showom - tvojo najljubšo jutranjo zabavo in zaključi dan z dvojno dozo zabave z Anjo in Roškarjem.

Da lahko res pričakujemo obilico zabave, je dokazal Roškar že danes, ko je Anjo na izhodu iz studia pričakal s torto, ki jo je zabrisal v glavo! Njeno reakcijo poglejte v posnetku.

Ne zamudite torej najbolj prižmojznjene radijske dvojice v novi oddaji, Šov domov, od 24. januarja, vsak delovnik od 13-ih do 16-ih na Radiu1.