Romantični mož

Gordano Grandošek Whiddon je moral loviti kar šest let

T.P./revija Lady
20. 1. 2022, 05.24
Deli članek:

Gordana Grandošek Whiddon ni le uspešna plesalka, podjetnica in ena izmed Vražjih dam, pač pa tudi srečna ženska kar zadeva ljubezni.

revija zvezde
Gordana Grandošek Whiddon je srečna ob svojem možu Trentu s katerim se ujameta tako na plesnem parketu kot v zasebnem življenju

Njen mož, Avstralec Trent pa je tisti, ki v njunem odnosu rad poskrbi tudi za romantiko in tako je, od samega začetka. Potem ko sta se spoznala leta 2002 je bila zanj rojena ljubezen na prvi pogled, a loviti jo je moral kar šest let. Na koncu mu je le uspelo osvojiti njeno srce in zdaj Štajerka priznava, da je njen angel, vir njene samozavesti, oseba, ki ji vedno stoji ob strani. Kakorkoli, v času ko je par živel v Los Angelesu, je čustveni Tent napisal zgodbo in scenarij za romantični video o tem kaj bi naredil, če bi srečal ljubezen svojega življenja z naslovom Izberi ljubezen. Zaljubljenca sta nato skozi njegovo pripoved odplesala njuno osebno zgodbo in tako za vedno zapečatila svojo ljubezen na video trak. Si pa parček poleg medsebojne ljubezni in ljubezni do plesa deli še nekaj skupnih točk. Oba sta namreč velika ljubitelja živali in oba sta gurmana ter spretna mojstra v kuhinji.