Nova pesem

Partnerka Vilija Resnika: To je tisto, kar gre naravnost v srce

Eva Jandl
15. 11. 2021, 18.05
Posodobljeno: 15. 11. 2021, 22.39
Deli članek:

Glasbenik Vili Resnik je skupaj z Erosi izdal že drugo pesem. Po Moji domovini je čas za Mojo dolino. Vilijeva izbranka Tamara pa je prepričana, da je pesem tista, ki gre naravnost v srce. Poslušajte in preverite, zakaj.

Rok Breznik
Vili in Erosi

"Z Erosi smo posneli lepo, novo pesem, ki ti da misliti v teh časih. Moja Tamara, ki je poslušalka, je po prvem poslušanju rekla: »To je tisto, kar gre naravnost v srce.« Namreč ko opazujem trenutno situacijo v Sloveniji, ko nas je samo dva milijona in smo skregani drug z drugim, je to pesem, ki je namenjena vsem: tistim na eni in tistim na drugi strani. Kako lepo bi lahko živeli, če bi bili složni! Strašno mi je hudo, ko se ljudje kregajo zaradi neumnih besed in skočijo na najnižjo raven, eden proti drugemu. Strašno! Imamo lepo deželo, imamo vse, kar si želimo, in še več, kot si zaslužimo, a najraje delamo tako, da smo drug proti drugemu," je o pesmi, ki jo je izdal skupaj z Erosi, povedal Vili Resnik. Pesem je spisal Rok Lunaček, pod aranžma in produkcijo se podpisuje Krešimir Tomec, videospot, ki ga najdete spodaj, pa je delo že utečene produkcijske ekipe Foto factory, z Rokom Breznikom na čelu.

Celoten intervju z Vilijem Resnikom lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<

O sodelovanju z Erosi pa je Vili še dodal: "Lahko rečem le: fantje, kapo dol. Oplemenitili so pesem, jo polepšali s svojimi glasovi in mislim, da je to tisto, kar bo ljudem všeč: oni so Erosi in jaz sem Vili Resnik. Ko smo skupaj, nastane dober izdelek: oni so res dobri glasbeniki, jaz pa nisem dober glasbenik, ampak dober pevec. In ko to dvoje združiš, je to ključ do uspeha."