Nova sezona

To so novi kralji in kraljice šova Ljubezen po domače

N.S.
27. 6. 2019, 06.55
Deli članek:

Tretja sezona najbolj priljubljenega resničnostnega šova Ljubezen po domače, ki je rušila rekorde gledanosti, se počasi končuje, na Pop TV pa bodo gledalce razveselili s predstavitveno oddajo nove, četrte sezone.

Pop Tv
To je 10 novih kraljev in kraljic podeželskih ljubezenskih zgodb, ki bodo celo poletje čakali na pisma novih kandidatov in kandidatk, ki bodo ujeli njihovo srce.

V novi sezoni megapriljubljenega šova Ljubezen po domače boste spoznali deset novih kraljev in kraljic podeželskih ljubezenskih zgodb, ki bodo celo poletje čakali na pisma novih kandidatov in kandidatk, ki bodo ujeli njihova srca. V soboto ob 20. uri bodo na Pop TV razkrili nove tekmovalce, v nedeljo ob 20. uri pa bo na sporedu finalna oddaja tretje sezone s presenetljivim razpletom.

Prvi kandidat je Damjan Šalamun (36) iz Veržeja, ki se je v šov prijavil, ker je enkrat že izpustil priložnost in mu je bilo potem žal. Drugi tekmovalec je postavni David Vidmar (27) iz Grosuplja, ki so ga v šov prijavili prijatelji. Franc Jarc (60) iz Dvora bo v šovu poskušal najti primerno življenjsko partnerico. Janeza Križnarja (52) iz Kranja je v šov prijavila prijateljeva hčerka, po dolgem prigovarjanju je pristal. V šovu bo ljubezen iskal tudi Janez Marn (47) iz Mirne, da mogoče le najde boljšo polovico. Potem je tu še Janez Rebernik (43) iz Svete Trojice, ki išče partnerico in novo izkušnjo v življenju. Ker je samski in bi rad spoznal kakšno dekle, se je v šov prijavil tudi Matej Šuštarič (35) iz Semiča. Srečo v ljubezni, in da spozna primerno dekle, pa bo v šovu iskal tudi Štefan Pintarič (51) iz Zavrča.

Pop Tv
7-letni David Vidmar, ki so ga v šov prijavili prijatelji, velja za enega najbolj postavnih tekmovalcev četrte sezone.

TOKRAT DVE ŽENSKI

V novo sezono resničnostne oddaje Ljubezen po domače se je prijavila tudi Metličanka, ki je v začetku leta sodelovala v hrvaški različici šova in osvojila srce kmeta Željka. Jacqueline Kale (50) iz Suhorja pravi, da bo zanjo to nov izziv, če pa se zgodi, da najde sorodno dušo, še toliko lepše, saj je odprta za vse. V šovu pa bo primernega moškega iskala tudi Metka Šeškar (68) iz Zagradca, ki se je v šov prijavila po naključju.

Pop Tv
Postavna Jacqueline Kale je zmagala v hrvaški različici šova, a na koncu ljubezen ni trajala.

Pop Tv
V šovu bo primernega moškega iskala tudi 68-letna Metka Šeškar.