Snežno veselje

FOTO: Počitniško divjanje in lenarjenje zvezdnikov

Andreja Comino
1. 3. 2019, 20.30
Deli članek:

Zimskih počitnic se niso razveselili samo šolarji, temveč tudi mnogi odrasli. Marsikdo je lepe, že skoraj spomladanske dni izkoristil še za zadnjo smuko v letošnjem letu. Veliko znanih Slovencev boste same, s prijatelji ali otroki te dni srečali na domačih in tujih smučiščih.

osebni arhiv
Lucija Čirović je na smučanju uživala s prijateljico.

Nekateri prisegajo na domača smučišča, drugi pa se ne morejo upreti tujim. Vsem pa je skupno, da se zabavajo in si polnijo baterije za nove izzive.

Lucija Čirović je mojstrica smeha, pošteno pa se ji je smejalo, ko sta se s prijateljico Sandro Vidrih odpravili v priljubljeno avstrijsko smučišče Nassfeld, kjer je snega in odlično urejenih prog v izobilju. Seveda mora biti med smučanjem previdna, kajti za igralce je mavec pravo prekletstvo. 

osebni arhiv
Damir Leventič obožuje smučanje.

Obožuje smučanje

Igralec Damir Leventič ni spreten samo na odru, temveč tudi na smučeh. Kje ga boste našli v teh dneh? V Bad Kleinkircheimu, kjer je dodobra preučil vse proge, seveda pa se je pozanimal tudi, kje je dobra zabava po smučanju.

Luksuzni Dubaj in preprosta Jahorina

Miki Šarac in njegova Tanja Žagar sta si pred kratkim oddahnila od njenih nastopov in pred začetkom nove sezone šova Zvezde plešejo, v katerem bo ena od tekmovalk, pobegnila na sanjski dopust v topli Dubaj. Vendar nista samo poležavala na plaži in nakupovala, temveč sta se odpravila tudi na posebnost Dubaja – smučišče. Izposodila sta si opremo in se dodobra nasmučala na umetnem snegu v dvorani. Potem pa sta pobegnila še v Bosno, kjer je na Jahorini te dni prav dobra smuka.

osebni arhiv
Miki Šarac je bil na luksuznem smučanju v Dubaju, ki ga je primerjal s tistim na Jahorini.

Z družino na oddih

Tudi nekdanja mis Slovenije Maša Merc obožuje smučanje in to ljubezen je prenesla na svoja otroka. Prejšnji teden, ko so imeli počitnice v vzhodnem delu Slovenije, se je Maša z družino odpravila na smučanje. Vsi so neznansko uživali, opazili pa smo, kako podobna sta si mama in sin.

osebni arhiv
Maša Merc je ljubezen do smučanja prenesla na sina.