Ljubezen po domače

Šok! Miha zapustil Vesno

V.M.
14. 1. 2019, 20.20
Deli članek:

Tudi drugi izbranec Vesne Šošterič svoje prihodnosti ni več videl ob marljivi kmetovalki. Nekdaj do neba zaljubljeni Miha je sklenil, da odide svojo pot.

Miro Majcen
Zdaj je tudi jasno, da poroke, ki je bila načrtovana za letošnjo spomlad, ne bo!

Zgovorna in »gajstna« Vesna Šošterič, ki je ljubezen iskala v priljubljenem šovu Ljubezen po domače, je znova samska.

Romanca, ki se je rodila pred brnečo kamero, žal ni imela srečnega konca, pa čeprav je vse kazalo na to, da si bosta zaročenca letos spomladi prisegla večno zvestobo. A življenje rado zaide tudi izven skrbno začrtanih tirnic. Vesna in Miha se tako ne bosta poročila in si ustvarila družine, o kateri sta govorila poleti. Njun razhod nemara niti ni tako veliko presenečenje, saj mladenič v razmerje ni zakorakal tako resno, kot je sprva kazalo. Je pa Mihova odločitev močno pretresla Vesno, ki niti slutila ni, da bi bilo med njima kaj narobe. Kot kaže, je naposled sklenil, da svoje prihodnosti ne vidi ob njej, saj je slavno kmetovalko zapustil.

Miro Majcen
Miha ji ni povedal razloga, zakaj jo zapušča. »Samo šel je ...« pravi Vesna.

PRETRESENA VESNA

»Pri nama ni bilo nič narobe, kaj je pa njega prijelo, da je šel stran, ne vem. Samo šel je. Ko sem mu rekla, naj mi pove razlog, zakaj odhaja, oziroma sem ga vprašala, kdo ga je prepričal v to, je odgovoril, da se je za to sam odločil. In sem rekla: 'Sam se nisi mogel odločiti, ker me imaš preveč rad.' Ne vem, kaj je bilo. Nič ni komentiral. Udarec je bil zelo hud,« je za Pop TV pojasnila pretresena in zapuščena Vesna Šošteršič.