Nekdanja zajčica

V poročni obleki so se ji orosile oči

Teja Pelko
3. 12. 2018, 06.58
Deli članek:

Nekdanja zajčica, ki se zadnje čase posveča svojemu instablogu in materinstvu, je tokrat prišla na svoj račun.

Osebni arhiv
Jenkova je v Mariu našla princa svojih sanj.

Uresničile so se ji otroške sanje o poroki. Tokrat sicer samo za potrebe snemanja reklame, a je vseeno s partnerjem Mariem Pejčičem odigrala pravi poročni obred.

Čeprav je šlo za igro, Anja Jenko priznava, da so se ji pri tem orosile oči. »Ko so naju povabili na fotografiranje navidezne poroke, se nisva preveč obremenjevala s tem. Bova pač pozirala kot ženin in nevesta. A ko sva prišla, so naju postavili – Maria na vrh stopnic pod rožice, mene pa v poročni obleki in s šopkom v roki pod stopnice, navodilo je bilo, da hodim proti njemu, on pa mi poda roko in se nato obrneva drug proti drugemu. Ko sva se srečala s pogledom, pa naju je zadelo. Jaz sem bila živčna, razbijalo mi je srce, kar je zelo nenavadno, saj sicer pred fotoobjektivom nisem sramežljiva. Celotna zgodba je bila prečudovita, v ozadju je bila glasba Bryana Adamsa in jaz sem bila čisto raznežena in na robu joka,« je opisala poročno fotografiranje.

Osebni arhiv
Anjo so na snemanju preplavila čustva.

Čeprav Jenkova še nima prstana, bi se poroke zelo razveselila. Do oltarja se želi sprehoditi v prečudoviti beli obleki, saj je zagovornica tradicije. Pravi sicer, da zakon ni rešitev, ampak samo dopolnitev nečesa čudovitega. »Verjamem v ljubezen, partnerstvo, celo v sorodne duše. Verjamem v srečo, predanost, trud. Če te stvari manjkajo, bodo manjkale tudi v zakonu. Morda vidim razliko le v dojemanju partnerstva. Ko si v zakonu, si morda bolj predan. Ob težavah ni prva misel, kako boš odšel, kako boš srečnejši s kom drugim, ker ta možnost ni več tako zelo dostopna. To je po mojem mnenju dobro, saj dandanes pari prehitro obupajo. Moj primer je bolj specifičen, ker imava s partnerjem otroka. To je najino razmerje popeljalo na višji nivo in morda se zato nekako počutim podobno, kot če bi bila poročena,« je dodala Anja.