Najhujše obdobje

Uživala kokain in se poskušala ubiti

T.P.
20. 11. 2018, 21.25
Deli članek:

Pevka, resničnostna zvezdnica in žirantka oddaje X Factor Mel B se je odločila, da svojo golgoto izlije na papir.

Profimedia
Mel B Stephena obtožuje čustvenega in fizičnega nasilja.

V avtobiografiji z naslovom Brutally Honest je popisala, kako se je (na povsem napačen način) spoprijemala s težavami v zakonu s Stephenom Belafontejem, s katerim je bila poročena 10 let.

Mel B in Stephen sta bila poročena od leta 2007 do 2017, v zakonu pa se jima je rodila hčerka Madison. Zvezdnica ima iz zakona z nizozemskim plesalcem Jimmyjem Gulzarjem še hčerko Little Marlow, iz afere z Eddiejem Murphyjem pa hčerko Angel Iris.

Dneve je začenjala z dvema črticama kokaina, s katerima je poskušala ubiti bolečino. »Bila sem obupana, nisem imela nobene kontrole. Na dan sem jemala po pet do šest črtic kokaina. Pred in po snemanju oddaje X Factor. S tem sem ubijala bolečino. To me je dvignilo, da sem pozabila na vse, razen na oddajo. Bila sem tako nizko, da sem začela jemati kokain, samo da bi zdržala, da bi preživela življenje s Stephenom, ki je bilo kot nevrotična klavstrofobija,« v knjigi piše Mel B, ob tem pa zagotavlja, da droga ni vplivala na sojenje v oddaji in da ni nikoli »snifala« na snemanju, saj jo je ekipa spravljala v smeh in ji je bilo lažje. Ko so se kamere ugasnile, pa je potrebovala manj kot minuto, da pripravi novo črtico.

Leta 2014 si je po večerji z možem poskušala celo vzeti življenje. Stephen, ki je bil hkrati njen menedžer, jo je tepel, imel naj bi tudi zbirko posnetkov seksa z njo, silil pa naj bi jo tudi v spolne odnose z drugimi ženskami. Zaužila je kar 200 protibolečinskih tablet, ker se je zaradi Stephena počutila čustveno uničeno. »Počutila sem se grdo in ogroženo s strani človeka, ki mi je enkrat obljubil, da me bo ljubil in ščitil,« piše Mel B.

Otrokom je napisala tudi poslovilno pismo, potem pa je ugotovila, da mora v bolnišnico, da jo rešijo ravno zaradi njih. Zaradi tega je ni bilo na snemanju polfinalne oddaje, ko se je pojavila naslednji večer, pa so kamere posnele ogromne modrice po njenih rokah. Ob izgubljanju zavesti se je namreč udarila v vrata. Mel B je takrat dejala, da je imela težave s čirom na želodcu. Je pa v oddajo prišla brez poročnega prstana, s čimer je možu poslala sporočilo, da je konec.

Reuters
Zvezdnica naj bi zaradi ekstravagantnega življenja s Stephenom potrošila ves zaslužek iz časov skupine Spice Girls (približno 40 milijonov evrov).